Acasă Stiri Android Si Noutati Vernee VOS va rula pentru prima data pe telefonul Apollo X

Vernee VOS va rula pentru prima data pe telefonul Apollo X

2

Vernee VOS va rula pentru prima data pe telefonul Apollo X si daca nu v-ati dat seama pana acum, VOS inseamna practic Vernee OS, adica un Android modificat de catre aceasta companie, primul lor UI. Compania sustine ca acest nou UI (interfata de utilizator) va fi foarte aproape de un Android nemodificat, adica fix asa cum este el gandit de catre cei de la Google.

Cu toate acestea, Vernee VOS va avea cateva caracateristici pe care le vom intani numai pe telefoanele produse de aceasta companie, detalii exacte sau cateva exemple nu au fost inca prezentate. Vestea si mai buna este aceea ca acest UI va fi disponibil spre descarcare pentru toate modelele de telefoane aflate sub brand Vernee, utilizatorul va stabili daca va instala asa ceva sau nu.

Vernee VOS

Este posibil ca acest Vernee VOS sa apara spre descarcare pe site-ul oficial sau chiar in Google Play, posibil sa poate fi instalat si pe telefoanele produse de alte companii. Pana atunci, Apollo X va fi primul telefon ce va rula acest Android customizat, telefon care intra de acum oficial si in oferta magazinului gearbest.

Pretul este unul ok pentru specificatiile sale, magazinul il afiseaza pantru moment cu statusul “Arrival notice” ,insa putem vedea si pretul, se pare ca acest telefon va costa pentru inceput putin peste 200 USD, posibil insa sa-l vedem si mai ieftin in cadrul unor campanii de reduceri.

Vernee Apollo X 4G Phablet Android 6.0 5.5 inch

Telefonul este dotat cu procesorul MediaTEK Helio X20, adica MT6797, nu este tocmai un procesor nou, el a fost lansat la finalul anului 2015 si fabricat pe o tehnologie de 20nm, ruleaza la o frecventa maxima de 2.3 GHz (2.3 GHz Dual-core ARM Cortex-A72, 1.85 GHz quad-core ARM Cortex-A53, 1.4 GHz quad-core ARM Cortex-A53 – 10 nuclee), are o placa grafica integrata de tip Mali-T880 MP4 la 780 MHz si suport pentru RAM de tip 32 bit dual channel (800 MHz LPDDR3)

Vernee Apollo X va rula pentru inceput Android Marshmallow cu acest Vernee VOS aplicat, compania sustine ca va primi recent si Android Nougat. Telefonul este dotat cu 4GB RAM si 64 GB stocare interna.

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here