Acasă Stiri Android Si Noutati UMi Super si UMi Max primesc update OTA la Android 7 Nougat

UMi Super si UMi Max primesc update OTA la Android 7 Nougat

1

UMi Super si UMi Max primesc update OTA la Android 7 Nougat, se pare ca de data aceasta nu mai este o “gluma” asa cum pare sa fi fost cea de la sfarsitul anului, acum telefoanele chiar au inceput sa primeasca acest update de firmware de la Android Marshmallow la Android 7 Nougat.

Si am scris “gluma” deoarece in luna decembrie 2016, compania UMi anunta ca cele doua modele impreuna UMi Plus vor primi versiunea cea noua de Android chiar de Craciun, am scris despre asta aici. Este posibil ca in perioada respectiva a anului compania sa fi vrut numai sa impulsioneze vanzarile pentru modelele UMi Super, Plus si UMi Max.

Desi pe pagina lor oficiala cei de la UMi sustin ca acest update vine OTA, acestia sfatuiesc totusi posesorii telefoanelor sa intre in cominitatea UMIDIGI de unde vor descarca SP Flash Tools si vor instala manual acest update, procedura destul de ciudata deoarece asta ar insemna ca nu este vorba pana la urma de un update Over The Air.

Pana la urma, mai putin conteaza, este bine ca si acesti producatori mai mici ofera actualizari importante pentru modelele sale. Insa, tot pe pagina oficiala de Facebook, sunt unii posesori care se plang de diversele probleme ce au aparut dupa instalarea acestei actualizari firmware.

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

1 COMENTARIU

  1. Am actualizat si eu la android 7 si imi da restart,bateria s-a decalibrat,parca totusi 4G-ul e mai bun.Inca sunt bug-uri,cred ca i-au dat prea repede drumul la actualizare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here