UMi Super si UMi Max primesc update OTA la Android 7 Nougat, se pare ca de data aceasta nu mai este o “gluma” asa cum pare sa fi fost cea de la sfarsitul anului, acum telefoanele chiar au inceput sa primeasca acest update de firmware de la Android Marshmallow la Android 7 Nougat.

Si am scris “gluma” deoarece in luna decembrie 2016, compania UMi anunta ca cele doua modele impreuna UMi Plus vor primi versiunea cea noua de Android chiar de Craciun, am scris despre asta aici. Este posibil ca in perioada respectiva a anului compania sa fi vrut numai sa impulsioneze vanzarile pentru modelele UMi Super, Plus si UMi Max.

CITESTE SI:  Nu mai credeti tot ce vedeti prin reclamele la telefoane! Samsung A8

UMi Super si UMi Max primesc update OTA la Android 7 Nougat

Desi pe pagina lor oficiala cei de la UMi sustin ca acest update vine OTA, acestia sfatuiesc totusi posesorii telefoanelor sa intre in cominitatea UmiDigi de unde vor descarca SP Flash Tools si vor instala manual acest update, procedura destul de ciudata deoarece asta ar insemna ca nu este vorba pana la urma de un update Over The Air.

Pana la urma, mai putin conteaza, este bine ca si acesti producatori mai mici ofera actualizari importante pentru modelele sale. Insa, tot pe pagina oficiala de Facebook, sunt unii posesori care se plang de diversele probleme ce au aparut dupa instalarea acestei actualizari firmware.

UMi Super si UMi Max primesc update OTA la Android 7 Nougat

1 COMMENT

  1. Am actualizat si eu la android 7 si imi da restart,bateria s-a decalibrat,parca totusi 4G-ul e mai bun.Inca sunt bug-uri,cred ca i-au dat prea repede drumul la actualizare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree