Connect with us

Stiri despre telefoane

Veste neplacuta pentru posesorii de Smart TV, reclame in meniu

Published

on

Veste neplacuta pentru posesorii de Smart TV, reclame in meniu, reclame si iar reclame, despre asta este vorba. Asa cum Netflix a integrat sau va integra publicitate in timpul firmelor si asa cum YouTube nu te va mai lasa sa vezi continutul daca ai un ad-blocker instalat.

Si am putea continua, dar ne oprimi momentan la LG, producatorul care va integra reclame in interfata sistemului de operare ce ruleaza pe televizoarele lor, se pare ca nu este singura companie din acest domeniu care va apela la aceasta strategie.

Si va reamintesc ca deja exista un televizor lansat direct cu aceasta strategie, unul care poate fi obtinut gratis.

Advertisement

Unul dintre cei mai mari producatori de electrocasnice si tehnologie la nivel global, LG Electronics, a dezvaluit recent ambițiile sale de dezvoltare pe termen lung. Scopul companiei este de a creste veniturile de la 51 de miliarde de dolari la 78 de miliarde de dolari in urmatorii sase ani si jumatate.

Aceasta ambitie va fi realizabila, in parte, datorita veniturilor generate de publicitatea transmisa pe televizoarele sale inteligente, o masura inteligenta.

Acest model de business, centrat pe “angajamentul clientului”, se bazeaza pe aparatele care se afla deja in locuintele clientilor, cum ar fi cele 200 de milioane de televizoare inteligente LG deja in uz. Mai exact, si pe cele deja cumparate, platite de client!

Advertisement

Aceste televizoare, inclusiv modelele premium OLED si QNED, vor avea in curand continut, servicii si publicitate pentru produse extinse, in incercarea companiei de a se transforma intr-un furnizor de servicii media si de divertisment.

Ramane de vazut daca si Romania intra in acest plan, dar nu vad de ce ar ocoli tara noastra…Anul trecut, LG a lansat un program denumit “Evolving Appliances For You”, care a dezvaluit planurile companiei de a oferi actualizari software pentru electrocasnice.

Un exemplu concret prezentat de LG a fost acela al unei familii care se muta intr-o locatie cu un climat diferit si isi actualizeaza aparatul de uscat rufe pentru a se adapta noilor conditii meteorologice. Sa fie totul SMART, dar nu degeaba…vom plati pentru orice in viitor, chiar daca deja am cumparat produsul!

Advertisement

sursa

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des