baterie

Vestea pentru fanii Samsung, One UI 6 este oficial

Vestea pentru fanii Samsung, One UI 6 este oficial

Vestea pentru fanii Samsung, One UI 6.0 este oficial, asta inseamna ca s-a terminat cu variantele beta sau pentru dezvoltatori. Acum, nu mai ramane decat sa asteptam noua interfata pe terminalele noastre si sa nu uitam ca ea va sosi impreuna cu Android 14.

Insa, pana atunci, sa vedem despre ce este vorba in One UI 6.0

Utilizatorii vor fi incantati sa descopere o serie de imbunatatiri in urmatoarea actualizare. Acestea includ un design nou pentru emoji si previzualizari pentru imagini si video in panoul de partajare. Multitasking-ul devine mai eficient cu ajutorul unei ferestre pop-up care ramane deschisa, permitand o navigare mai fluida.

Ceasul de pe ecranul de blocare poate fi acum pozitionat dupa bunul plac, iar etichetele pentru pictogramele aplicatiilor sunt mai simplificate pentru o intelegere mai rapida.

Vestea pentru fanii Samsung, One UI 6 este oficial

In plus, un widget actualizat pentru vreme ofera acum mai multe informatii si ilustratii imbunatatite. Camera primeste de asemenea un boost semnificativ, cu un nou widget si mai multe optiuni pentru personalizare. Alte aplicatii precum Calendar, Reminder si Samsung Internet au fost imbunatatite.


Noutati in One UI 6

Cautarile in Finder sunt acum mai utile datorita actiunilor rapide pentru aplicatii, iar aplicatia My Files vine cu recomandari pentru a elibera spatiu de stocare. Un mod de avion mai inteligent si functia Auto Blocker adauga un strat suplimentar de protectie impotriva amenintarilor.

Pentru cei care folosesc Bixby, mesajele de salut pot fi acum personalizate, iar optiuni noi de accesibilitate, inclusiv setari pentru marire si grosimea cursorului, fac experienta utilizatorului mai placuta.


Aceste imbunatatiri din One UI 6 vin sa completeze un ecosistem deja robust, oferind o experienta de utilizare mai fluida si mai personalizata. Cu un mod de avion imbunatatit si functia Auto Blocker, care adauga un strat suplimentar de securitate, utilizatorii pot fi mai linistiti in ceea ce priveste protectia datelor lor.

In concluzie, actualizarea la One UI 6 si Android 14 va aduce o serie de functii si imbunatatiri care vor face interactiunea cu telefonul nu doar mai eficienta, dar si mai placuta. De la optiuni de personalizare la functii de securitate sporita, acest update pare a fi unul dintre cele mai cuprinzatoare.

sursa