Connect with us

Aplicatii telefoane Android

Vezi notificariile cu stil, pe ecran, folosind aplicatia NoLED

Published

on

Aplicatia NoLED este o aplicatie destinata telefoanelor fara LED pentru notificari. Sunt multe telefoane care nu au implementat un LED petru notificari, lucru deranjant pentru unii utilizatori, deoarece prin LED putem afla rapid daca avem o notificare, un e-mail nou, un mesaj sau un apel. Totusi aplicatia NoLED rezolva oarecum acest lucru, atribuind unei notificari o iconita pe ecranul blocat al telefonului. Cand telefonul este blocat, si primiti o notificare, aplicatia va porni ecranul si va afisa notificarea pe ecran sub forma unei iconite cu aspect Neon, iconitele normale, sau al unui patratel colorat.

descărcare (1)
Putem selecta culorile si iconitele pentru fiecare notificare separat, in setarile aplicatiei. Aplicatia promite ca nu va consuma baterie in plus, chiar daca activeaza ecranul pentru a arata notificarile, pentru ca fundalul va fi negru, iar dezvoltatorul spune ca nu se consuma atat de multa energie cand este proiectata coloarea neagra pe ecran.

descărcare (2)
Puteti seta telefonul sa vibreze, iconitele sa se miste si ecranul sa clipeasca, sunt mai multe setari prin care puteti sa va personalizati stilul in care va sunt aratate notificarile. Aplicatia este gratuita si o gasim in Google Play. Dupa instalare, va trebui sa ii dam permisiunea sa acceseze notificarile, pentru asta mergem in Setari, Securitate, Acces la Notificari si bifam casuta NoLED. Dupa aceasta operatiune repornim telefonul.
Poate fi chiar o aplicatie folositoare pentru a afla daca aveti notificari fara a debloca telefonul, daca nu aveti un LED pentru notificari, dar de asemenea este si o metoda mai placuta, notificarile fiind putin mai explicite decat simpla palpaire a unui LED

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Anonim

    iulie 1, 2019 at 18:10

    Vreau si eu o aplicatie pentru un nokia 2.1 2018 nu are un led pentru notificari

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des