baterie

Lansat oficial cu doua ecrane, Vivo Nex 2, pret si dotari

Lansat oficial cu doua ecrane, Vivo Nex 2, pret si dotari

Lansat oficial cu doua ecrane, Vivo Nex 2 – Vivo Nex 2 apare acum intr-un video de tip “hands on”, putem vedea exact cum arata acest nou telefon ce are doua ecrane. Unul in partea din fata si unul in partea din spate. Desi pare la prima vedere un design ciudat, am mai avut parte de astfel de telefoane in ultima perioada.

Prima versiune cu camera motorizata, Vivo Nex S, este disponibila in Romania si costa aproape 3000 de lei. Presupun ca daca va fi adus la noi in tara, il vom vedea tot la quickmobile.ro, ei aduc astfel de telefoane mai exotice. Pe plan extern, telefonul costa 725 USD.

Lansat oficial cu doua ecrane, Vivo Nex 2, pret si dotari

Vivo Nex 2 seamana in partea din fata cu prima versiune, totul se schimba daca intoarcem telefonul. Partea din spate nu mai este acoperita cu un capac din metal sau din sticla, acolo intalnim camerele, dar si un display secundar, unul color si destul de mare.

Deasupra ecranului secundar, intalnim un “inel” RGB, acesta lumineaza cand se primesc notificari noi, se activeaza si cand utilizatorul asculta muzica. Cele doua camere foto folosesc senzori de 12MP (f1.8) si 2MP, se bucura de stabilizare optica pe 4 axe, pot captura 3D si suporta inclusiv inteligenta artificiala.

Lansat oficial cu doua ecrane, Vivo Nex 2, pret si dotari

In partea frontala, domina ecranul principal, unul de 6.39″. Telefonul nu are notch si raportul intre display/suprafata frontala este de 96%. Ecranul secundar este unul de 5.49″. Ambele panouri sunt de tip SuperAMOLED si au o rezolutie FHD+.

Vivo Nex 2

Lansat oficial cu doua ecrane, Vivo Nex 2, pret si dotari

Si la interior noul Vivo Nex 2 arata bine. Foloseste un procesor de tip Snapdragon 845, 10GB memorie RAM si 128GB stocare interna. Ruleaza sistemul de operare Android 9 Pie cu interfata Funtouch OS 4.5, acumulatorul are o capacitate de 3500 mAh.

Vivo Nex 2 – video

Lista dotarilor continua cu un senzor de amprente integrat sub display, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, jack audio de 3.5mm, USB Tip C, incarcare rapida 10V/2.25A si placa grafica de tip Adreno 630. Telefonul nu are camera secundara si nici nu ofera slot pentru memorie suplimentara. Este un Dual SIM ce masoara 8.1mm in grosime si cantareste 199g. Pretul de vanzare este de 725 USD, aproximativ 3000 de lei.

sursa foto partial