baterie

Iata ce pregateste Allview in 2019, posibil telefon cu Snapdragon?

Iata ce pregateste Allview in 2019, posibil telefon cu Snapdragon?

Cei de la Allview, au inceput deja sa ne trimita primele detalii legate de telefoanele pe care le vom vedea in 2019. Desi comunicatul de presa este unul destul de misterior, putem trage cateva concluzii.

In 2019, Allview va continua cu seria X, posibil modele X6 Soul. Anul acesta, au prezentat cateva telefoane dotate, cel mai performant este la ora actuala Soul X5 PRO, acesta are un procesor Mediatek Helio P60. Aflam astazi ca in 2019, “va fi un salt de până la 100% fața de procesorul integrat în anteriorul flagship Allview“.

Ne putem gandi usor si la un procesor Snapdragon, ramane de vazut daca vor lansa ceva cu 855 sau macar cu 845. Si cei de la MediaTEK au anuntat deja cateva modele performante pentru 2019, este totusi prea devreme sa ne pronuntam.

Iata ce pregateste Allview in 2019, posibil telefon cu Snapdragon?

Este posibil ca in scurt timp sa primim si catalogul lor pe 2019, de acolo vom afla mai multe. Pana atunci, puteti citi mai jos comunicatul integral trimis de catre Allview.

Allview își propune să integreze unul dintre cele mai puternice procesoare pentru noua sa serie X de telefoane, care va fi lansată în 2019. Viitorul procesor va îngloba cele mai noi tehnologii ale momentului, fiind capabil de performanțe deosebite.

Puterea de calcul AI este punctul forte al acestuia, cu un salt de până la 100% față de procesorul integrat în anteriorul flagship Allview. Noua serie X de la Allview intră astfel în concurență directă cu cele mai puternice modele de pe piața mondială.
Performanțele deosebite în materie de inteligență artificială ale procesorului noii serii se vor simți în calitatea fotografiilor, prin detectare facială rapidă, detectarea scenelor, focalizare instantă și reducerea zgomotului de pe imagine în condiții de lumină foarte slabă.

Totodată, captura video este îmbunătățită în timp real. Puterea sporită în materie de inteligență artificială conduce la detectarea ultrarapidă a obiectelor și la detectarea în mod profesionist a adâncimii câmpului vizual.

Toate celelalte aspecte legate de Machine Learning, cu aplicabilitate în gaming, managementul resurselor și optimizarea bateriei sunt suținute și îmbunătățite.

Eficiența procesorului nu este singurul element care va surprinde utilizatorul pe noile X-uri de la Allview. Brandul promite pentru 2019 inteligență artificială dusă la următorul nivel, dar și o serie de noutăți menite să transforme interacțiunea utilizatorului cu device-ul său.