Acasă Stiri Android Si Noutati VIVO NEX 3 in imagini reale, flagship pe 2019?

VIVO NEX 3 in imagini reale, flagship pe 2019?

3

VIVO NEX 3 in primele imagini cea par a fi reale, posibil un flagship ce vine din partea unei companii mari, una care mai si inoveaza. Telefoane mobile de calitate, asta putem adauga in dreptul celor de la VIVO, la fel putem spune si despre OPPO.

VIVO NEX 3

Sa nu uitam despre senzorul de amprente integrat in display, despre camera ascunda sub ecran, despre camerele motorizate sau despre mecanismele de tip slider, parca le-am vazut prima data pe modele produse de catre VIVO.

Acum, revin la un design destul de ciudat, unul la care Samsung a renuntat in urma cu cativa ani. Este vorba despre un display cu o curbura extrem de pronuntata, cei de la VIVO spun ca ar fi un display “waterfall”.

O curbura mai pronuntata si oricat de mult am aprecia aceasta companie, nu stim cat de ok este aceasta solutie. Greu de utilizat, greu de gasit o husa pentru un astfel de display, una care sa protejeze si ecranul.

Pare a fi un display ingust, dar mai lung. Fara pic de notch, probabil ca vom vedea camera (de selfie) ascunsa sub display sau una retractabila. 3 camere foto principale, stim ca VIVO NEX 3 va fi dotat inclusiv cu un jack audio de 3.5mm. Probabil ca o dezvaluire oficiala va sosi spre finalul acestui an.

Se mai zvoneste ca VIVO NEX 3 va avea un screen to body ratio de aproape 100%, pana la 12GB memorie RAM si asa cum era normal, cel mai bun procesor. Adica un Snapdragon 855+.

REVEDEȚI PREZENTAREA
general
Scriu cu placere pe acest site ;) Telefonul meu de zi cu zi, este un OnePlus 7 PRO. Lectura placuta!

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here