Acasă Stiri Android Si Noutati

Asa este? Vodafone Pass, aplicatii care nu consuma net!

4
nofollow

Vodafone Pass, aplicatii care nu consuma net! Asa este? Incercam sa ne dam seama de asta in cele ce urmeaza, o reclama ce ruleaza la TV in perioada aceasta mi-a atras atentia.

Este vorba despre o promotie de Craciun, nu as putea spune totusi daca Vodafone Pass este numele unor noi abonamente sau daca este numai denumirea campaniei.

Oricum, de cand ai intrat pe site-ul oficial, te intampina: “Smartphone-ul tau e mai destept in Supernet” sau “Alege smartphone-ul în care aplicațiile nu consumă net” sau “Alege o categorie de aplicații în care telefonul nu consumă net“. Suna tentant, nu?

In functie de “pass-ul” ales, te poti bucura de mai multe sau mai putine aplicatii care nu consuma net. Astfel, exista:

  • Social&chat PASS
  • Video PASS
  • Music Pass
  • Maps PASS

Nu enumar aici aplicatiile care nu consuma net, le vedeti in captura de mai jos:

Ok, iti alegi o categorie si apoi, trebuie sa bifezi pe “Vezi abonamentul recomandat”

Insa, daca te duci in “subsolul” paginii, mai observi ceva scris mai mic:

Din curiozitate, am apasat pe acel link si am descoperit un alt slogan: “Fara Giga, fara măsură Cu Vodafone Pass, aplicațiile Facebook, WhatsApp, Youtube și Zonga nu-ți consumă Giga”

CITESTE SI:  Preturi si ofertele Xiaomi Romania de Black Friday 2018

Cele 4 tipuri de “PASS” descrise anterior sunt fumos expuse, aflam insa ca nu totul este asa roz si ca utilizarea este permisa in limte rezonabilesau caOpțiunea nu este disponiblă pentru Cartela Vodafone sau pentru abonamentele de internet mobil” sau caTraficul efectuat prin accesarea linkurilor din aceste aplicaţii/website-uri, care redirecţionează către website-uri terţe, nu este inclus, fiind consumat din traficul de internet inclus în abonament sau extraopțiuni, sau tarifat conform ofertei de pe contul tău”

 Ce oare inseamna “utilizarea este permisa in limte rezonabile” ? Nu am observat sa fie scrisa vreo limita (1GB, 2GB, etc)
Atentie! Se pare ca oferta este mai “complicata” si in reclama nu sunt specificate aceste detalii pe care le gasim numai pe site. Daca ai accesat un link extern din aceste aplicatii, esti automat taxat? Si inca o data! Ce oare inseamna “utilizarea este permisa in limte rezonabile” ?
Nu am gasit aceste detalii desi am cautat aici. Este posibil sa fie scrise in alta parte. Cu toate astea, “rezonabil” nu prea isi are locul intr-o astfel de campanie.

4 COMENTARII

  1. Nu, oferta nu suna deloc rau. Adica, cine nu ar vrea Youtube sau Facebook gratuit? Faza cu “limite rezonabile” este ciudata rau. Stim pana la urma ca un clip pe YT poate ajunge si la 200MB…intra in rezonabil? Poate imi scapa mie ceva, repet, oferta este ok.

  2. Inainte se specifica pe site ca limita rezonabila este pana la 100 gb. Acum vad ca au scos informatia. Tocmai din cauza lipsei de transparenta m-am portat de la vodafone.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here