Connect with us

Stiri despre telefoane

Vodafone spune că e timpul să mai crească prețurile abonamentelor

Published

on

Vodafone România pare să continue tendința de ajustare a prețurilor, conform unei recente informări trimise către clienții săi.

Această modificare survine după o majorare semnificativă în 2023, când coșul minim de consum a crescut cu 15%, un fapt care a afectat bugetele consumatorilor români.

Motivul invocat de companie pentru această nouă creștere de preț este legat de “majorarea constantă a costurilor de furnizare a serviciilor de comunicații electronice mobile”.

Advertisement

In cazul în care ati uitat, și în 2023 a fost înregistrată o creștere a valorii coșului minim de consum cu 15%, aspect evidențiat chiar în comunicatul trimis către clienți, conform sursei.

Vodafone spune că e timpul să mai crească prețurile abonamentelor

Vodafone spune că e timpul să mai crească prețurile abonamentelor

Potrivit datelor comunicate de Eurostat, indicele armonizat al prețurilor de consum în România a crescut cu 9.7% în 2023.

Impactul modificărilor de preț la Vodafone România în 2024

Clienții vor observa o majorare de 8% a costurilor lor obișnuite începând cu următoarea facturare. Această schimbare va afecta inclusiv tarifele de reconectare în cazul suspendării serviciilor din motive de neplată.

Pentru a oferi o imagine mai clară a situației, iată cum vor arăta noile tarife:

Advertisement
  • Tariful pentru abonamentul RED Unlimited va crește de la 8 euro la 8.64 euro pe lună.
  • RED Start va trece de la 7 euro la 7.56 euro pe lună.
  • Iar pentru RED Max, clienții vor plăti 19.44 euro, față de 18 euro anterior.

In cazul achiziției de dispozitive în rate de la Vodafone, cum ar fi telefoane mobile, ratele rămân neschimbate, nefiind afectate de această indexare.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171