Acasă Telefoane Diverse Vonino JAX QS In Ofera eMag – Pret

Vonino JAX QS In Ofera eMag – Pret

1

Vonino JAX QS In Ofera eMag – Pret

Vonino Corporation din Statele Unite  este o companie ODM/OEM, care ofera produse electronice pentru utilizatori finali, pentru scopuri comerciale, industriale si de lifestyle, asa cum chiar ei ne informeaza pe site-ul oficial.

Vonino JAX QS  este un telefon interesant atat prin specificatiile tehnice dar si daca ne raportam la pretul sau. Telefonul are un ecran generos de 5 inci cu rezolutie HD cu protectie Corning Gorilla Glass 2, procesor MTK6582 Cortex A7  la 1.3 Ghz quad core si camera foto de 13 MP.

34 Vonino JAX QS In Ofera eMag - Pret

De curand a aparut si in oferta eMag la pretul de 899 lei, interesant fiind si ca de indata ce-l cumparati prmiti cadou nu mai putin de 512GB spatiu de stocare in cloud.

vdf Vonino JAX QS In Ofera eMag - Pret

SPECIFICATII TEHNIE

[ultimatetables 20 /]

VEZI OFERTA SI PRETUL ACTUALIZAT

 

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

1 COMENTARIU

  1. Photo Auto Liker, auto liker, Working Auto Liker, Autoliker, Increase Likes, Auto Like, Autoliker, autolike, Status Liker, Autolike International, Autolike, autoliker, Status Auto Liker, ZFN Liker, auto like, Auto Liker, Photo Liker

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here