baterie

Voteaza cel mai bun telefon al anului 2018!

Voteaza cel mai bun telefon al anului 2018!

Voteaza cel mai bun telefon al anului 2018! Putem spune deja ca ne indreptam cu pasi repezi spre finalul anului 2018 si din acest moment, nu prea mai asteptam lansari de telefoane mobile cu specificatii de top. Deja toate modelele flagship au fost lansate, fie ca discutam despre Samsung, LG, Xiaomi, Huawei, OnePlus, etc.

Voteaza cel mai bun telefon al anului 2018!

Da, in categoria cel mai bun telefon al anului 2018 din formularul de mai jos ar fi mai putut intra mai multe modele, am preferat insa sa fie numai 10, ele sunt asezate intr-o ordine aleatorie. La finalul tabelului am inclus si “altele”, poate aveti in gand alt model produs de HTC, Asus, Oppo, Vivo, Sony, Lenovo sau de ce nu, un model Nokia sau alt telefon. Acolo puteti trece modelul pe care il considerati voi a fi cel mai bun.

Le-am inclus pe cele mai scumpe si chiar daca nu aveati cum sa le testati pe toate, probabil aveti deja un favorit. Nu cautati modele de la Apple, nu le-am inclus. Si nu pentru ca nu ar fi bune, aici ne concentram aproape 100% pe Android.

Cel mai bun telefon al anului 2018 – Putem spune ca toate modelele reprezinta un upgrade al celor lansate in 2017, atunci am avut Mate 10 PRO, S8, Note 8, telefoanele de top de la LG, Google, Xiaomi si poate cu un mic minus pentru LG. Este valabil si pentru procesoare. Daca anul trecut am avut Snapdragon 835, Kirin 970 sau Exynos 8895, acum ne delectam cu 845, Kirin 970 sau 9810.

Ca schimbari majore fata de anul trecut, observam tot mai des prezenta unui display cu notch, apare si senzorul de amprente integrat in display, telefonul Xiaomi Mi Mix 3 chiar are un design la care nici nu ne asteptam anul trecut, ma refer la mecanismul de tip slider.

Puteti vota o singura data in acest tabel si pentru a vedea rezultatele, este suficient sa apasati pe link-ul din subsolul articolului.

Cel mai bun telefon al anului 2018

*L-am inclus si pe Pocophone chiar daca erau alte modele superioare. Este curios de vazut cate voturi poate atrage.