baterie

Poze – Ce stim despre Samsung Galaxy S10 (design)?

Poze - Ce stim despre Samsung Galaxy S10 (design)?

Samsung Galaxy S10 reprezinta urmatoarea lansare de top al acestui producator si ne imaginam deja ca nu prea exista loc de eroare in productia acestui telefon. Deja au aparut o multime de zvonuri legate de noul telefon ce va fi lansat la inceputul anului 2019.

De obicei, evit sa scriu astfel de articole/zvon, multe dintre informatii se pot dovedi a fi ireale, istoria a demonstrat asta de multe ori. Insa, Samsung Galaxy S10 se contureaza deja si putem discuta putin despre el, ne referim mai mult la design. Clar vor fi schimbari fata de modelul anterior, atat la interior cat si la exterior, ramane de vazut cat de pronuntate vor fi ele.

In materie de design, Samsung Galaxy S10 se pare ca va adopta in linii mari aceeasi silueta ca a lui S9. Ce inseama asta? Un display cu format 18:9 (mai putin lat dar mai lung), margini laterale inexistente si o noutate apare acum in cazul partii de sus si de jos.

Imaginile de mai jos nu sunt singurele care il redau in acest mod pe S10, chiar daca sunt numai randari si la ora actuala, este greu de crezut ca exista o poza reala cu acest telefon sau macar un prototip.

Poze - Ce stim despre Samsung Galaxy S10 (design)?

Poze - Ce stim despre Samsung Galaxy S10 (design)?

Se pare ca Samsung Galaxy S10 nu va avea notch, senzorul de amprente va fi integrat sub display si este foarte posibil sa se renunte la jack-ul audio. Ar fi prima data cand Samsung ar proceda in acest fel, toate telefoanele lansate de ei in 2018 au avut jack audio de 3.5mm.

Pe twitter.com, venyageskin1 merge chiar mai departe si ne prezinta cateva imagini de o foarte buna calitate, mult mai credibile fata de cele prezentate anterior, in acest articol. Le vedeti si voi mai jos:

Samsung Galaxy S10

Poze - Ce stim despre Samsung Galaxy S10 (design)? Poze - Ce stim despre Samsung Galaxy S10 (design)?

Se tot vorbea si despre camera foto secundara, mai exact despre modul in care va fi ea amplasata. Am mai discutat despre acest “ecran perforat” in cazul lui Samsung Galaxy A8s, este un design pe care il vom mai vedea in 2019. Retineti ca nici imaginile de mai sus nu sunt reale, insa ne putem face o idee de ansamblu, posibil ca Samsung Galaxy S10 sa arate fix asa.