Acasă Stiri despre telefoane

Voteaza cel mai bun telefon sub brand romanesc lansat in 2015

27

Voteaza cel mai bun telefon sub brand romanesc lansat in 2015 – Am sa tin acest sondaj pana pe la sfarsitul anului si atunci vedem noi ce si cum, ce ati votat voi, cam care credeti ca merita sa poarte coronita “pe cap” cu titlul de cel mai bun telefon “romanesc” al anului 2015.

Am ales  cele mai interesante modele ale anului 2015, modele lansate de catre Evolio, Utok si Allview, Serioux si E-Boda nu au lansat nimic interesant din pacate anul acesta si nu i-am inclus in top. Sa speram ca-si revin si la anul vor avea ce sa ne ofere.

Daca nu ma insel, Serioux nu a lansat chiar nimic anul acesta si tare mi-e sa nu ne faca o surpriza urata si sa iasa de pe piata anul viitor!

In perioada urmatoare voi face si un sondaj sa alegem impreuna telefonul anului 2015 si voi face si un top 10 al celor mai bune telefoane chinezesti 😉 Modelele alese pentru articolul de astazi le vedeti mai jos si nu le mai enumar. Am incercat sa selectez telefoanele cele mai performante ale celor 3 mari companii jucatoare pe piata din Romania si nu am introdus si telefoanele cu preturi sub 600 de lei, poate voi face un topic separat si pentru ele deoarece stiu ca cele mai ieftine sunt vandute mai bine la noi in tara.

 

Multe dintre modelele lansate anul acesta de catre Allview au fost date si gratuit in oferta operatorilor de telefonie devenind astfel destul de populare!

fdd

Am sa incep eu si va spun ca am ales Allview P8 Energy impreuna cu Evolio x5! Voi puteti vota o singura data/ip.

[poll id=”2″]

 

27 COMENTARII

  1. Chinezării rebrenduite …!!!…
    Nu că nu ne-am folosi de ele, și că nu ar fi bune, dar mă revoltă termenul ,,Românești” deoarece nu au nimic de a face cu fabricarea lor în România.
    Chiar folosesc de aproape 3 ani o tabletă EBODA, care la momentul de atunci când am cumpărato eu era la mare înățime termenii ,,Made în România” pentru produsele Chinezești …!!!…

  2. Cosmin, prin informarea despre ce telefoane ai votat deja ai creat un trend. Așezarea în ordine a telefoanelor în funcție de numărul de voturi oameni își vor pierde răbdarea să analizeze telefoanele și vor vota ceva din prima jumătate a clasamentului. Cel mai performant telefon este x2 extreme dar eu nu sunt adeptul “cărămizilor”, până la urma este un telefon….?

  3. Oare este vreo dansa să ajungă vreunul la android 6.0 ? De exemplu am avut ocazia să testez la un amic un Allview x2 soul pro și am rămas impresionat plăcut de el, și ar fi exemplu de un telefon care ar merita în viitor 6.0 dar știm toți cum este cu update-ul la Allview (și celelalte). ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.