Connect with us

Stiri despre telefoane

Vrei sa inchiriezi un iPhone? Iata cat te costa pe zi

Published

on

Vrei sa inchiriezi un iPhone? Iata cat te costa pe zi

Vrei sa inchiriezi un iPhone? In cazul in care nu stiati, exista servicii si de acest gen. Recent, am discutat despre posibilitatea de a inchiria un televizor nou, tot un serviciu reent aparut in Romania.

Dar de ce ai inchiria un telefon iPhone? In primul rand, cred ca este o modalitate buna de a testa telefoanele produse de Apple, dar nu ma refer neaparat la performantele acestora, stim ca Apple nu se complica cu terminale de slaba calitate sau cu specificatii tehnice joase.

Poate vrei sa scapi de un Android si iti doresti sa vezi cum anume este sistemul de operare iOS, daca ti se pare mai complicat, mai greu de invatat si de operat, cu toate in general, acest OS ar fi mai simplu, mai intuitiv si mai rapid.

Advertisement

Vrei sa inchiriezi un iPhone? Iata cat te costa pe zi

Apoi, poate ca iti doresti sa te lauzi prietenilor, sau sa participi la un eveniment mai special si iti doresti sa pui pe masa un telefon mobil luxos, desi nu este chiar frumos sa faci asa ceva ;).

Nu in ultimul rand, este posibil sa ai deja un iPhone care este in service si poate nu vrei pentru o perioada scurta de timp sa treci la Android sau sa-ti cumperi unul nou. Haideti sa vedem si cat costa sa inchiriezi un iPhone.

Vrei sa inchiriezi un iPhone? Iata cat te costa pe zi

Oferta aceasta am descoperit-o intamplator, nu este vorba despre o reclama sau un parteneriat. Site-ul este macshop.ro si ofera aceasta posibilitate, poti inchiria un Apple iMac de 21.5, 24, 27 inch, MacBook Air/Pro, iPad sau iPhone (vad ca le au pe cele din seria 13).

Advertisement

Preturile afisate sunt urmatoarele, trebuie sa stiti ca vi se percepe si garantie, decideti voi daca merita sau daca nu merita:

Pret chirie (trebuie sa-l luati pentru minim 3 zile)

25 euro/zi pentru 3-7 zile
20 euro/zi pentru 7-14 zile
15 euro/zi pentru 14-30 zile
10 euro/zi pentru 30+ zile

Advertisement

Garantia de inchiriere pe care trebuie sa o luati acolo si care vi se restituie daca nu-l aduceti facut cioburi…

2500 lei / MacBook, iMac.
1500 lei / iPhone, iPad.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Citite des