Acasă Stiri despre telefoane

Wiko Wax Primul Telefon Android Cu Tegra 4

0

Wiko Wax, probabil ca acest nume nu va spune mai nimic, nici mie, insa este primul telefon Android ce ruleaza pe platforma nVidia Tegra 4. Ca sa fim si mei precisi, este vorba de Tegra 4i, varianta de procesor ce ruleaza la frecvente de pana la 2.3 GHz cu o arhitectura ARM Cortex-A9 r4, suporta LPDDR3 de 2 GB, tehnologie 28 nm si suporta rezolutii ale ecranului 1080P.

Reintorcandu-ne la Wiko Wax pot sa va spun ca este un smartphone lansat la Mobile World Congress, are un ecran HD si o placa grafica avansata ce ruleaza orice joc disponibil in Google Play fara niciun fel de problema.

Wiko Wax Primul Telefon Android Cu Tegra 4

yyy

Wiko Wax va fi disponibil in Europa, speram sa-l vedem si in Romania, are o camera foto de 8MP, cea secundara dispune de un senzor de 5 MP,  procesorul este tactat la 1.73 GHz, 1 GB RAM, in AnTuTu este pozitionat pe primele locuri, putin sub Samsung Galaxy S4, ruleaza un Android 4.2 necustomizat si va fi disponibil spre vanzare incepand cu luna aprilie. Memoria interna de stocare este mica, numai 4 GB, insa telefonul este dotat cu slot pentru carduri de memorie.

rfgrt

[box type=”info” align=”aligncenter” ]Telefonul va avea un pret atractiv ce se va situa undeva in jurul sumei de 200 E.[/box]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.