Acasă Telefoane Diverse Wiko Wax Primul Telefon Android Cu Tegra 4

Wiko Wax Primul Telefon Android Cu Tegra 4

0

Wiko Wax, probabil ca acest nume nu va spune mai nimic, nici mie, insa este primul telefon Android ce ruleaza pe platforma nVidia Tegra 4. Ca sa fim si mei precisi, este vorba de Tegra 4i, varianta de procesor ce ruleaza la frecvente de pana la 2.3 GHz cu o arhitectura ARM Cortex-A9 r4, suporta LPDDR3 de 2 GB, tehnologie 28 nm si suporta rezolutii ale ecranului 1080P.

Reintorcandu-ne la Wiko Wax pot sa va spun ca este un smartphone lansat la Mobile World Congress, are un ecran HD si o placa grafica avansata ce ruleaza orice joc disponibil in Google Play fara niciun fel de problema.

Wiko Wax Primul Telefon Android Cu Tegra 4

yyy Wiko Wax Primul Telefon Android Cu Tegra 4

Wiko Wax va fi disponibil in Europa, speram sa-l vedem si in Romania, are o camera foto de 8MP, cea secundara dispune de un senzor de 5 MP,  procesorul este tactat la 1.73 GHz, 1 GB RAM, in AnTuTu este pozitionat pe primele locuri, putin sub Samsung Galaxy S4, ruleaza un Android 4.2 necustomizat si va fi disponibil spre vanzare incepand cu luna aprilie. Memoria interna de stocare este mica, numai 4 GB, insa telefonul este dotat cu slot pentru carduri de memorie.

rfgrt Wiko Wax Primul Telefon Android Cu Tegra 4

[box type=”info” align=”aligncenter” ]Telefonul va avea un pret atractiv ce se va situa undeva in jurul sumei de 200 E.[/box]

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here