Connect with us

Stiri despre telefoane

X extinde funcționalitățile cu apeluri audio și video pe Android

Published

on

Twitter, cunoscută acum sub numele de X a anunțat recent planurile de extindere a serviciilor sale, adăugând apeluri audio și video pentru utilizatorii de Android.

Această caracteristică, lansată inițial în octombrie anul trecut pentru utilizatorii de iOS, este acum disponibilă și pentru utilizatorii de Android din Statele Unite.

Utilizatorii Android trebuie să aibă un abonament X Premium pentru a accesa noua funcționalitate, ceea ce le va permite să efectueze apeluri. În contrast, cei care folosesc versiunea gratuită a aplicației vor putea doar să primească apeluri.

Advertisement

X extinde funcționalitățile cu apeluri audio și video pe Android

Integrarea apelurilor audio și video este acum disponibilă direct în fila de setări a mesajelor directe (DM), oferind utilizatorilor o modalitate mai personală de a comunica prin platformă.

Există o opțiune care permite utilizatorilor să controleze cine îi poate contacta.

Setările oferă opțiuni personalizabile, permițând utilizatorilor să aleagă dacă doresc să primească apeluri numai de la persoane din lista lor de contacte, de la utilizatori verificați sau de la conturi pe care le urmăresc. Rețineți, numai varianta plătită are aceste funcționalitați.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des