Connect with us

X2 Mini Si X2 Twin Noile Telefoane De La Allview

Nu este o informatie oficiala oferita de catre compania Allview, insa cu siguranta noile modele de telefoane pe care le vor lansa se vor numi X2 Mini Si X2 Twin, asta daca este sa ne orientam dupa imaginea postata de catre ei pe pagina oficiala de Facebook Allview.

Astfel, Allview se dovedeste inca o data ca este cu mult peste concurenta din Romania, oferind telefoane noi, cu specificatii din ce in ce mai bune dar si mai aratoase.

eeee

Revenind la X2 Mini Si X2 Twin se pare ca vom avea parte de inca o surpriza si este posibil sa-l vedem pe  Gionee GN9005 rebranduit de catre cei de la Allview. Trebuie specificat ca Gionee GN9005 este un telefon cu adevarat subtire avand o grosime de numai 5 mm, Allview urmand sa aiba in acest fel in oferta sa inca un telefon de cartea recordurilor.

Allview X2 Mini (Gionee GN9005) va avea un ecran Amoled de 4.7 inci, un procesor quad core de 1.2 Ghz, 1GB memorie RAM, va fi de tip single sim si va fi dotat cu o camera foto de 8 MP. Asa cum spuneam, telefonul va avea o grosime de numai 5mm!

eeeee

Allview X2 Twin probabil ca va fi un dual sim si deocamdata nu cunosc mai multe detalii legate de specificatiile tehnice ale acestui model. Asteptam lansarea pentru a afla preturile dar si specificatiile tehnice complete.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S21 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Sper să nu te dezamăgesc cu niciun articol! Lectură plăcută!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *