nofollow

Cum Faci Root Pe Philips Xenium W3568

Philips Xenium W3568 este un telefon aparut la sfarsitul anului 2013, un smartphone cu un pret acceptabil in Romania si cu specificatii ce includ un procesor MediaTEK MT6572 tactat la 1.2 ghz, ecran TFT de 4 inci cu 233 densitate de pixeli, 512 MB RAM si 4GB memorie stocare interna.

Pentru a beneficia de toate avantajele pe care le capeti atunci cand ai acces root, urmareste tutorialul de mai jos.

Pentru inceput, trebuie sa te asiguri ca detii modelul Philips Xenium W3568 si nu alt telefon deoarece procedura de root difera de la un model la altul. Bateria telefonului trebuie sa fie incarcata minim 50%.

Nu aveti nevoie de driveri deoarece vom folosi aplicatia Framaroot, aplicatie ce nu necesita conectarea telefonului la un computer, procedura realizandu-se integral pe telefon. 

Este posibila si pierderea garantiei.

ROOT Philips Xenium W3568

 – Descarca aplicatia Framaroot si instaleaz-o pe telefon. Trebuie sa te asiguri ca telefonul are permisiunea de a instala aplicatii ce nu provin din Google Play. Pentru asta intra in meniu-setari-securitate si bifeaza “surse necunoscute”

 – Descarca aplicatia de AICI.

– Instaleaza si porneste aplicatia Framaroot.

– De aici, pasii sunt foarte simplii si procesul de rootare dureaza practic 1 minut.

– Alege sa instalezi SuperSU

1711 Cum Faci Root Pe Philips Xenium W3568

– Aplicatia iti va cere sa instalezi un exploit. Selecteaza-l si instaleaza-l.

– Daca totul decurge ok, vei primi mesajul Success superuser and su binary installed !

-Telefonul este acum rootat ! 

-Daca doresti, poti face si  UNROOT, aplicatia suportand acest lucru.

Untitled (1) Cum Faci Root Pe Philips Xenium W3568

Atentie, autorul nu este responsabil pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi.

4 COMENTARII

  1. Salut, am si eu o problema cu Philips W3568. S-a inchis, si nu-l mai pot aprinde. Cand incerc sa aprind telefonul imi apare PHILIPS, apoi XENIUM si ramane blocat. Ce as putea face?! astept un raspuns cat mai repede, multumesc anticipat.

  2. Nu merge cu factory reset. Asa am patit si eu de 2 ori si l-am trimis in service unde l-au resoftat. Se pare ca e o buba a lor. Stie cineva de unde se poate face rost de un custom rom pentru acest model?

  3. Geo_9328@yahoo.com e adresa mea de email va ajut dar numai pe email si skype. Acel recovery .img este si o versiune stabila eu am facut la tel un backup la achizitionare si mi sa intamplat si mie sa nu mai porneasca dar l-am rezolvat. Va ajut dar numai pe mail.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree