Acasă Comparatii telefoane mobile cu Android Xiaomi Mi 6 vs Galaxy S8 Plus, avem un castigator neasteptat

Xiaomi Mi 6 vs Galaxy S8 Plus, avem un castigator neasteptat

10

Xiaomi Mi 6 vs Galaxy S8 Plus, avem un castigator neasteptat, Mi 6 este mai rapid si mai puternic daca dam crezare clipului de mai jos, pana la proba contrarie trebuie sa recunoastem ca scorul de 11-5 pentru telefonul Xiaomi este unul excelent.

Nu trebuie sa uitam insa ca aceste telefoane nu au procesoare identice, Snapdragon 835 este prezent in interiorul lui Mi 6 iar Galaxy S8 Plus foloseste un Exynos 8895. Asta inseamna ca teoretic, procesorul Qualcomm este mai puternic si implicit, Xiaomi Mi 6 mai atractiv si mai performant.

Cu toate ca acest clip a fost preluat si discutat de mai multe publicatii, nu prea am observat a se discuta despre faptul ca sunt pana la urma doua telefoane destul de diferite! Xiaomi Mi 6 are un display de numai 5.15″ in timp ce Galaxy S8 Plus se lauda cu un ecran urias de 6.4″.

Cei ce cauta un astfel de display urias si un telefon Samsung nu cred ca vor fi influentati foarte mult de astfel de clipuri video si vor merge in continuare pe mana celor de la Samsung. Mai mult ca sigur, interfata de utilizator MIUI are si ea un cuvand de spus si pare a fi optimizata aproape perfect, Xiaomi Mi 6 are si avantajul de a avea 6GB RAM fata de 4GB regasiti pe Samsung Galaxy S8 Plus.

Clipul de mai jos a fost publicat recent si cu toate astea are aproape 60.000 de vizualizari si cu siguranta ca numarul va creste, asta dovedeste ca astfel de teste si comparatii raman totusi desul de atractive si interesante.

Xiaomi Mi 6 vs Galaxy S8 Plus

10 COMENTARII

  1. Comparatie de dragul comparatiei: 835 si exynos sunt ambele folosite in S8-uri in functie de piata.
    Dar Xiaomi Mi 6 are Full HD, nu QHD+. Macar daca reduceau rezolutia la S8.
    Evident ca si lipsa a 2 gb de ram conteaza, un pic de caching e foarte util.

  2. Se pare ca ramul este mai rapid pe chinezarie insa rezolutia ecranului e mai mica. Interesant ar fi fost sa fie setate aceiasi rezolutie pe care o are chinezul si le s8. De asemenea managerul de ram e mai drastic pe samsung pentru ca inchide primele jocuri deschise. O fi putin 4 gb ram…

  3. Ce abundenta de semidocti rasisti, astia cu chinezariile ati tinut vreodata in mana un XIAOMI de 3-4-500 $, sa vorbiti dupa aceea de chinezarii? Samsungurile unde unde credeti ca sunt facute pe planeta Marte? In afara de seria S la Samsung celelalte telefoane au au specificatii si design de te apuca mila…, dar nu sunt “chinezarie”. Hai sa facem o comparatie intre un Samsung de 200$ si o chinezarie Xiaomi de 200$ sa vedem ce diferenta este, plus sa ne intalnim peste 2 ani sa vedem al cui telefon mai functioneaza si care mai are valoare pe piata..

  4. Xiaomi la ora actuala este nr. 1 in lume, pentru cei ce stiu ce este un telefon sau cei ce au un pic de minte, pentru restul vor ramane vesnic pe Samsung, respectiv iPhone, telefoane special confectionate pentru oameni mandri si impresari cu viziuni limitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here