Acasă Aplicatii pentru telefoane Android Zooper Widget, aplicatie utila si completa pentru Android

Zooper Widget, aplicatie utila si completa pentru Android

0
nofollow

Zooper Widget, aplicatie utila si completa pentru Android, una ce vine intr-o varianta gratuita dar cu acces la multe setari si customizari, exista insa si o varianta ca costa putin peste 10 lei in Google Play si care aduce si mai multe optiuni de customizare celor ce cauta asa ceva.

Este un widget cu peste 1 milion de instalari la activ, acesta functioneaza putin diferit fata de o aplicatie, asta pentru cei ce inca nu stiu ce este un “widget”.

Spre deosebire de o aplicatie pe care o instalezi si incepi sa o folosesti, un widget se foloseste putin diferit. Dupa instalare, nu vei avea o iconita (in unele czuri) pe ecranul de start sau in meniul de aplicatii, daca exista, aceasta iconita permite utilizatorului sa faca setarile necesare si cam atat.

Pentru Zooper Widget, exista o astfel de iconita dar care ofera acces la setari si atat. Pentru a putea folosi aceasta aplicatie / widget, utilizatorul va trebui sa tina apasat pe ecranul de start cateva secunde pana cand se va deschide o noua fereastra.

Din aceasta fereastra, se alege meniul de widget-uri, se cauta Zooper si acum, customizarile pot incepe.

Poti adauga acum direct pe ecranul principal sau pe cele secundare o gramada de sectiuni noi ce sunt cuprinse in acest widget, de la afisarea orei sau a bateriei si pana la notificari de sistem sau cele ale aplicatiilor, fusuri orare, prognoza meteo, detalii despre sistemul de operare, evenimente, calcule, calendare, sabloane, date personalizate, statistici, apeluri nepreluate, puterea semnalului GSM sau WiFi, etc.

Poti seta mai multe in acelasi timp, poti modifica aspectul si dimensiunea (culoare, fonturi, etc), meniul lui Zooper Widget este unul destul de bogat in setari.

Vedeti in galeria foto de mai jos cam cum arata acest widget instalat pe un telefon mobil cu Android, setarile si optiunile disponibile, se poate descarca gratuit de aici.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here