nofollow

Xiaomi Mi Max 3 isi dezvaluie specificatiile, display imens pentru un telefon mobile si daca aceste dotari se dovedesc a fi reale, vom avea primul telefon mobil cu ecran de 7″!

Mai exact, 6.99″, asta in conditiile in care, modelele anterioare au o diagonala de 6.44″.

Xiaomi Mi Max 3 are totusi un mare avantaj. Avand in vedere ca va fi dotat cu un display 18:9, este posibil ca el sa nu creasca mult in dimensiuni si sa nu fie totusi un telefon mare, la propriu. Teoretic, la capitolul dimensiuni, nu ar trebui sa fie mai mare comparat cu versiunea anterioara.

xiaomi mi max 3Xiaomi Mi Max 3 ar urma sa fie lansat la inceputul verii, detaliile tehnice raman bune totusi. Apar si primele detalii legate de un pret posibil, telefonul va costa in jur de 270 USD.

CITESTE SI:  Review iHunt Air Weight, cantar inteligent cu WiFi

Un procesor Snapdragon 635 Qualcomm, o varianta imbunatatita a lui Snapdragon 625. 635 este un octacore, fabricat pe o tehnologie de 14nm si ofera cu pana la 20% mai multe performante fata de varianta precedenta.

xiaomi mi max 3

Asa cum vedem in prima imagine, Xiaomi Mi Max 3 va fi disponibil in doua variante, una cu 3GB RAM si una cu 4GB RAM. Tot doua versiuni sunt vehiculate si in materie de stocare interna, 64GB sau 128GB.

Revenind la ecranul gigantic, acesta va avea o rezolutie buna. Nu una de TOP, insa este ok, un IPS LCD 1080 x 2160 pixeli (HD+) si 345ppi densitatea de pixeli.

xiaomi mi max 3

Bateria va avea o capacitate de 5500 mAh si daca cei de la Xiaomi vor reusi sa aduca acest telefon la dimensiuni cat mai mici in ciuda ecranului mare, Xiaomi Mi Max 3 devine chiar interesant.

2 COMENTARII

  1. Pana acum, cred ca Huawei P8 Max detinea recordul la ecran pentru un smartphone, la 6.8 inchi. Am cochetat cu ideea de a-l cumpara pentru ca-mi plac ecranele mari, dar daca cei de la Xiaomi vor scoate unul cu ecran de 7 inchi si care sa mai fie si compact, atunci voi avea un nou preferat.

  2. Mai imens decît imens este doar Mi Max 3, un telefon aflat la o sutime de inci de a fi tabletă, cu cei 6,99″ ai ecranului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree