Xiaomi Mi Mix 2 apare listat de gearbest, vedem si pret pentru noua versiune a telefonului ce facea adevarate furori la final de 2016, magazinul listeaza deja acest model de telefon, statusul este deocamdata “arrival notice”

Ori cei de la gearbest stiu ceva sigur si acest nou model urmeaza sa apara in curand, ori au vrut numai sa fie primii care listeaza acest telefon, cu toate ca logic ar fi ca el sa se lanseze spre toamna. Daca prima varianta este corecta, inseamna ca avem de-a face cu un terminal tot de 6.4″, Android 7 Nougat si interfata MIUI 9, procesor Snapdragon 835 Octa Core ce ruleaza pana la 2.45GHz si atentie, o varianta cu nu mai putin de 8GB RAM!

xiaomi mi mix 2

Acest Xiaomi Mi Mix 2 costa pe gearbest.com acum peste 1000 USD, varianta cu “numai” 6GB RAM are un pret de 951 USD.

CITESTE SI:  Intr-un final, Xiaomi va veni oficial si in Europa!

Este interesant ca vedem si o a treia versiune, una cu 4GB RAM si un pret ceva mai accesibil, in acest caz magazinul il listeaza la un pret de aproxiimativ 850 USD, insa asa cum spuneam si la inceput, telefonul nu poate fi comandat, personal nu cred ca se va lansa atat de curand.

Rezolutia ecranului urias este acum de 2540 x 1440 pixeli si este valabila pentru toate versiunile, tehnologia este AMOLED, camera foto principala are 19MP, apare si conectivitatea de tip DualSIM – NanoSIM plus o baterie de 4500 mAh.

Ramane de vazut daca specificatiile tehnice sunt reale si daca cei de la Xiaomi vor dota acest Mi Mix 2 cu 8GB RAM!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord