Connect with us

Stiri despre telefoane

Un celebru Youtuber a murit la numai 23 de ani, Technoblade

Published

on

Un celebru Youtuber a murit la numai 23 de ani, Technoblade era numele canalului cu nu mai putin de 11 milioane de abonati si cu peste 1 miliard de vizualizari din anul 2013 si pana astazi! Ultimul clip postat acum 10 ore pe canal este extrem de trist si in material apare tatal baiatului care spune, printre altele, ca a fost “cel mai uimitor copil pe care cineva și l-ar putea dori vreodata”. Jocul lui preferat era Minecraft.

„Bună ziua tuturor, Technoblade aici”, asa a inceput mesajul. „Daca te uiți deja la acest clip, trebuie sa afli ca sunt mort.” In materialul video, Technoblade a mai dezvaluit si ca numele sau real este Alexander, identitatea reala fiind pastrata secreta pentru fanii săi. „Va mulțumesc tuturor pentru ca mi-ați susținut conținutul de-a lungul anilor. Daca aș mai avea o sută de vieți, cred ca aș alege să fiu Technoblade din nou de fiecare dată, deoarece aceștia au fost cei mai fericiți ani din viața mea.” In urma cu aproximativ un an, el a fost diagnosticat cu cancer. 

technobalde

Diagnosticul sau de cancer a fost facut public în august 2021, atunci Techno a explicat ca a început sa resimta de dureri la braț în luna iulie și și-a luat cateva zile libere pentru a-și reveni, durerile fiind puse pe seama unor leziuni aparute dupa sesiuni repetitive din joc. Dar dupa cateva zile, și-a dat seama ca umarul i se umfla și s-a dus la spital „Au efectuat cateva scanari și mi-au spus ca motivul pentru care ma doare brațul este pentru ca am cancer”, a povestit in cel mai recent videoclip al sau.

Advertisement

youtuber minecraft

Conform spuselor tatalui sau, Technoblade a scris ultimul mesaj fanilor cu aproximativ opt ore inainte de a muri. „Nu cred ca a reusit sa transmita totul, dar cred ca a bifat punctele principale”. „Era cel mai uimitor copil pe care cineva si l-ar putea dori vreodata”. Mi-e dor de Technoblade.

sursa foto

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des