baterie

Xiaomi Mi TV Box 3 – REVIEW

Xiaomi Mi TV Box 3 - REVIEW

Xiaomi Mi TV Box 3 – REVIEW – M-am jucat de 2 ani cu un Smart TV Samsung de 81cm, insa ceva nu era pe placul meu. Viteza nu era chiar foarte buna, aplicatiile se mai inchideau sau se blocau, televizorul se mai deconecta de la WiFi, etc.

Mai am insa un televizor “no name” cu o diagonala de 110cm, unul FullHD. In ciuda faptului ca nu are un logo mare lipit pe carcasa, este un televior foarte bun. L-am luat cu gandul de a atasa la el un TV BOX. De cand am achizitionat televizorul cel mare si pana cand am atasat la el un TV BOX, a trecut cam un an. Si daca nu primeam acest Xiaomi de la gearbest, probabil mai trecea inca un an pana sa-mi cumpar unul.

Xiaomi Mi TV Box 3 - REVIEW

Xiaomi Mi TV Box 3 – REVIEW – Acum imi pare rau ca acest mic gadget nu a venit mai devreme, este pur si simplu fantastic. Si cred ca cei ce il au, pot sa confirme. Este mic, de o calitate super buna, rapid, imagine excelenta, sunet de top si telecomanda inteligenta!

Stiu ca pe gearbest sunt multe modele de TV-BOX, exista mai multi producatori. Cu toate astea, nu cred ca sunt multe modele mai bune.

Sunt mai multe versiuni de Xiaomi Mi TV Box, cea din articol este versiunea 3, cea internationala. Costa numai 69.99 USD si indiscutabil, face toti banii, nu mai ai nevoie de un Smart TV.

Xiaomi Mi TV Box 3 - REVIEW

Si asta deoarece acest TV Box de la Xiaomi, iti transforma un televizor simplu, intr-un SMART TV.

Atentie, este compatibil si cu monitoarele cu intrari HDMI! L-am conectat fara probleme.

Xiaomi Mi TV Box 3 – REVIEW – Care sunt dezavantajele acestui TV BOX? Din punctul meu de vedere, as spune ca tot ce tine de conectivitate (porturi). Are numai 1xHDMI si 1XUSB! Nu are mufa rj45 de internet (buna pentru cei ce nu au WiFi) si nu are conexiuni audio – video standard.

Care sunt avantajele acestui TV BOX? Calitatea video si audio, pretul mic, sistemul de operare, constructia, telecomanda si viteza de operare.

Xiaomi Mi TV Box 3 - REVIEW

Iata si cele mai importante specificatii tehnice:

  • Sistem de operare Android 6.0 Marshmallow
  • Procesor cu 4 nuclee ce ruleaza pana la 2GHz
  • 2GB RAM
  • 8GB stocare
  • 1X HDMI
  • 1XUSB
  • 1X3.5mm audio
  • WiFi 802.11 a/b/g/n/ac
  • Telecomada Bluetooth
  • Sunet DTS, Dolby Digital PLUS

Meniul este si in limba romana, telecomanda este geniala. Poti controla acest TV BOX prin cuvinte. Intelege limba romana fara probleme. Iti simplifica mult experianta de utilizare, nu mai esti nevoit sa folosesti telecomanda si sa tastezi.

Ai acces la tot magazinul de aplicatii Google Play?

NU! Nu este o experienta asemanatoare cu cea a unui telefon mobil, nu poti instala absolut orice. Sunt si jocuri, le poti instala insa nu cred ca asta este rostul unui TV BOX. Personal, de pe Google Play am instalat YouTube, Dailymotion, Netflix, Kodi, Google Play Music, Play Movies, Play Games, un video player sau Ownzones Romania.

Xiaomi Mi TV Box 3 - REVIEW

Xiaomi Mi TV Box 3 – REVIEW – Puteti instala totusi Facebook, Real Racing 3, Asphalt 8, VLC, Antena Play, File explorer si alte aplicatii, insa nu tot continutul Google Play ce poate fi gasit pe un telefon mobil. Am incercat sa instalez DigiOnline sau alte aplicatii ale posturilor de radio sau TV din Romania, nu le-am gasit.

Are si Chromecast incorporat, meniul de setari difera fata de cel al unui telefon mobil, poti conecta un smartphone, rezolutia suportata este 4k UHD.

Xiaomi Mi TV Box 3 – REVIEW- Este inca un produs de calitate si cu un pret corect de la Xiaomi, exista pe internet si tutoriale de root sau metode de a instala un browser sau alte aplicatii.

Iata si cateva imagini, o parte a procesului de setup si cele mai importante optiuni disponibile:

Xiaomi Mi TV Box 3 - REVIEW Xiaomi Mi TV Box 3 - REVIEW Xiaomi Mi TV Box 3 - REVIEW Xiaomi Mi TV Box 3 - REVIEW Xiaomi Mi TV Box 3 - REVIEW Xiaomi Mi TV Box 3 - REVIEW Xiaomi Mi TV Box 3 - REVIEW Xiaomi Mi TV Box 3 - REVIEW Xiaomi Mi TV Box 3 - REVIEW Xiaomi Mi TV Box 3 - REVIEW Xiaomi Mi TV Box 3 - REVIEW Xiaomi Mi TV Box 3 - REVIEW Xiaomi Mi TV Box 3 - REVIEW Xiaomi Mi TV Box 3 - REVIEW Xiaomi Mi TV Box 3 - REVIEW Xiaomi Mi TV Box 3 - REVIEW Xiaomi Mi TV Box 3 - REVIEW Xiaomi Mi TV Box 3 - REVIEW Xiaomi Mi TV Box 3 - REVIEW Xiaomi Mi TV Box 3 - REVIEW Xiaomi Mi TV Box 3 - REVIEW Xiaomi Mi TV Box 3 - REVIEW Xiaomi Mi TV Box 3 - REVIEW Xiaomi Mi TV Box 3 - REVIEW