baterie

Xiaomi MIUI 10 anunțat oficial, concentrat pe inteligenta artificiala

Xiaomi MIUI 10 anunțat oficial, concentrat pe inteligenta artificiala

MIUI 10 este interfata proprie a celor de la Xiaomi. Apreciata de multi utilizatori, ea se imbunatateste permanent, fie cu ajutorul comunitatilor de pasionati, fie prin suport oficial. MIUI 10 va veni in curand pe noile telefoane Xiaomi si reprezinta o schimbare majora

Stirea a fost facuta publica la intalnirea anuala Xiaomi, chiar de catre Hong Feng, vicepresedintele companiei fondata in anul 2010. Xiaomi a inceput deja sa ofere actualizarea MIUI 9.2 pentru unele smartphone-uri care sunt deja pe MIUI 9. Recent, Xiaomi a enumerat pe Weibo, 40 de telefoane (sau versiuni) care sunt eligibile pentru actualizarea la MIUI 9.

 

Potrivit unui raport, Xiaomi a declarat ca eforturile majore de cercetare și dezvoltare ale echipei MIUI, vor fi acum mutate de la MIUI 9 la MIUI 10. Tot pe Weibo, producatorul chinez a prezentat si imaginea pe care o vedeti mai sus. Principalul obiectiv pentru dezvoltatorii de MIUI 10 va fi inteligența artificiala, se pare ca acest U.I va fi capabil sa invete pe parcurs si chiar sa interactioneze cu utilizatorul.

Versiunea MIUI 9 a fost lansat in 2017, impreuna cu cu Xiaomi Mi 5X. Deschidere mai rapida a aplicatiilor, elemente noi de design, comenzi rapide pentru ecranul de blocare, split screen, iconite redesenate, sunt numai cateva functii sau caracteristici noi cu care venea MIUI 9.

Se lucreaza intens la noua versiune, MIUI 10, Xiaomi Mi MIX 3 poate fi primul telefon ce se va bucura de asa ceva. Asta inseamna ca ar trebui sa mai asteptam cateva luni, timp in care am putea afla si alte detalii.

Pana sa vedem telefoane cu MIUI 10 sau ca cele existente sa primeasca versiunea mult asteptata, cei de la Xiaomi ofera MIUI 9.2 pe Xiaomi Redmi 5A, Redmi Y1, Mi Mix 2, Redmi 5 Plus, Redmi 4 Prime, Mi 3, Mi 4, Redmi Y1 Lite, Redmi 5, Mi Mix, etc.