Acasă Stiri Android Si Noutati Xiaomi Romania – au lamurit singuri problema!

Xiaomi Romania – au lamurit singuri problema!

9
nofollow

Xiaomi Romania – au lamurit singuri problema! Stiti ca in ultima perioada, s-a vorbit extrem de mult despre domeniul xiaomiromania.com. Nu cred ca a existat publicatie de tech care sa nu abordeze subiectul.

Da, este vorba despre magazinul din Sibiu (Xiaomi Romania , Strada Tribunei Nr. 3 550176 Sibiu Romania), unul fizic, dar si unul online. Pe noi ne intereseaza mai mult varianta online a domeniului xiaomiromania.com, este deja pornita, insa oficial vor incepe vanzarile in data de 20.03.2018.

Inclusiv cei de la gsmarena.com atacau acest subiect, spuneau prin luna februarie ca este vorba despre un magazin oficial Xiaomi.

xiaomi romania

Acum, fiecare intelege ce vrea din cuvantul “oficial”. Unii pot crede ca acest magazin are legatura directa cu marele producator Xiaomi, unii pot crede ca acest magazin se foloseste de numele Xiaomi.

Ei bine, chiar ei de la xiaomiromania.com ne lamuresc si pun capat tuturor speculatiilor! Iata ce apare in subsolul paginii:

Preturile sunt exprimate in euro si in lei, insa nu stim daca asa va arata si varianta finala a platformei, va fi lansata peste 5 zile.

Abia atunci putem compara preturile. Acum, ca un mic exemplu, putem analiza modelul Xiaomi Mi Mix 2, cel cu 6GB RAM. In cadrul ofertei celor de la xiaomiromania.com, modelul costa 475 euro, sau 2215.40 lei.

Aparent, este o idee mai scump fata de oferta pe care am gasit-o pe  eMag.ro, acolo telefonul costa 2199.99 lei.

Nu este un pret foarte mare, in mod normal ar trebui sa avem parte si de garantie. Mai aflam si ca:

“Prețurile produselor nu includ taxa de livrare. Cu excepția cazurilor în care în momentul cumpărării este indicat alt tarif, taxele de livrare sunt următoarele:

  • 6,00 € + 19% TVA ( Total: 7,14 €) pentru livrări în 24-48 ore.
  • 8,00 € + 19% TVA ( Total: 9,52 €) pentru livrări în 24-48 ore + asigurare.

Clientul acceptă aceste taxe în momentul realizării comenzii.”

Cam atat pentru moment, asteptam deschiderea oficiala si ofertele. In cazul in care sunteti curiosi, puteti vedea pagina “conditii de utilizare”, AICI.

9 COMENTARII

  1. Mangleala pentru prosti acel xiaomi mi mix 2 l-am cumparat cu un cupon la pretul de 419 usd direct din China fara taxa vamala primit direct la usa .

  2. e clar cat de serios e site-ul, daca la o comanda de peste 2000 lei nu-ti asigura transportul. sunt site-uri care de la 100 lei in sus nu platesti livrarea, deci….

  3. Pai la Gearbest.com cu eu express ți l aduce acasă fără alte taxe și impozite u dpd curier.. Cei frept durează cam o luna.. Dar prețurile sunt imbatabile… Acest site mi se pare o scamatorie ieftina… cred ca nu au nimic pe stoc… plasezi comanda și ți comanda ei de pe unde găsesc mai ieftin din China.. plătesc ei taxele și apoi ți l trimite tie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here