Youtube HD Pe Telefoane Cu Rezolutie Mica

Youtube HD Pe Telefoane Cu Rezolutie Mica

Este placut sa vizionezi un clip pe Youtube in format HD, mai ales ca multi isi petrec o mare parte din timp vizionand videoclipuri sau filme pe Youtube.

Insa, din pacate, daca detii un telefon cu o rezolutie a ecranului mai mica de cat 1280×720 (HD) Youtube nu te va lasa sa alegi HD si iti va oferi continutul in format 360 p sau 480 p.

Chiar daca procesorul suporta, multi producatori folosesc rezolutii destul de slabe pe telefoane sau tablete, fapt ce reduce semnificativ pretul unui astfel de gadget.

Articolul continua dupa reclama:

Chiar daca ai sa spunem un quad core pe un ecran cu rezolutia 960×540 nu vei vedea continut HD cu toate ca procesorul ar suporta. Daca ai insa acelasi procesor pe un ecran HD te vei bucura de imagini de o calitate inalta.

Exista insa si exceptii ! Daca detii sa spunem un telefon sau o tableta cu procesor dual core si 512 RAM este foarte posibil sa nu reusesti sa vezi in format HD chiar si cu ajutorul tutorialului pe care il voi prezenta in cele ce urmeaza. Conteaza foarte mult si solutia grafica aleasa de producator. In orice caz, merita sa incerci deoarece nu ai nimic de pierdut.

Iata cum procedezi:

 – Descarca aplicatia Viral Popup (Youtube Player) gratuit din magazinul oficial de aplicatii Google Play.

 – Instaleaz-o pe telefon sau pe tableta si deschide-o

 – Este o aplicatie prin intermediul careia poti reda absolut tot continutul de pe Youtube in format HD sau Full HD (in functie de clip) aceasta conectandu-se la serverele Youtube.

 – Intra in setarile aplicatiei si bifeaza pentru inceput Hardware Acceleration. Tot in setarile aplicatiei poti alege la ce rezolutie doresti sa se deschida clipurile.

34Screenshfbvdfdgfot_2014-11-30-08-55-16trewgtfg

6735ryhgnbrfzgdcxftgq346y5rtfdcx

 – Cauta orice clip doresti in format HD si reda-l.

 – Seteaza-i calitatea direct din player. Alege HD sau FHD dupa cum doresti. Daca videoclipul sacadeaza la rezolutii inalte, inseamna ca dispozitivul tau nu poate reda continut HD.

Cam asa arata cu aplicatia:

Screenshot_2014-11-30-08-41-04

 

CITESTE SI:  Cum verifici daca ai primit actualizare de ROM prin OTA

Si asa cu Youtube default:

Screevngtrtgesrfgdsshot_2014-11-30-gegrggf0

Poti insa incerca cu 480p, rezolutie la care cu siguranta nu vor fi probleme. Sau poti incerca debifand din setari Hardware Acceleration.

Eu am incercat pe un MediaTEK dual core cu 512 MB RAM si rezultatele au fost ok in format HD. In aplicatia standard Youtube nu am putut seta mai mult de 360p.

Sigur te intereseaza si:

More from Cosmin

Cum Instalezi Windows 7 De Pe USB

 Principalele avantaje  ale unui stick USB  fata de CD-uri sunt:viteza de scriere...
Citeste tot

10 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *