Connect with us

Stiri despre telefoane

YouTube si reclamele, masuri drastice cat de curand

Published

on

YouTube si reclamele, masuri drastice cat de curand, unele care vor fi luate pentru conturile care incearca prin diverse metode sa scape de publicitatea in aplicatie. Se pare ca singura solutie va ramane versiunea Premium, cea care costa in jur de 30 de lei pe luna.

Asta dupa ce populara platforma a inchis aplicatia Vanced si va lua astfel de masuri cu cele ce au aparut si continua sa apara, ma refer la variantele de YouTube ce sunt customizate de catre anumite persoane si apoi puse pe diverse forumuri, grupuri sau site-uri.

Insa, acum aflam despre aplicatiile ad-block, cele care sunt gratuite si care impiedica reclamele sa apara la inceputul sau in continutul clipului. Nici aceasta metoda se pare ca nu mai are zile chiar lungi. Se pare ca platforma deja a inceput sa avertizeaze utilizatorii care folosesc metode de blocare a reclamelor ca acestia incalca termenii si conditiile.

Advertisement

In aceste avertismente, YouTube ofera doua optiuni utilizatorilor: fie permit rularea reclamelor care apar inainte, in timpul sau dupa videoclipuri, fie achizitioneaza un abonament Premium.

Refuzul de a urma aceste instructiuni poate conduce la anumite consecinte, desi compania nu a specificat exact care ar fi acestea. Dar nu cred ca poate fi vorba despre inchiderea anumitor conturi, pana la urma continutul poate fi vizionat si fara a fi logat. Cel mai probabil, cei ce continua nu vor mai putea urmari clipurile video, posibil ca acestea sa refuze sa se incarce.

Compania sustine ca aceasta noua politica are ca scop nu doar protejarea veniturilor, ci si asigurarea unei experiente mai bune pentru utilizatorii care urmaresc videoclipuri.

Advertisement

Este in interesul tuturor ca platforma sa fie un spatiu in care creatorii pot genera venituri, iar utilizatorii pot beneficia de continut de calitate“, a declarat un purtator de cuvant al companiei. Deci, ar fi bine sa va cumparati un abonament lunar ;)…

sursa

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des