baterie

Daca folosesti Facebook, s-ar putea sa-ti placa optiunea

Daca folosesti Facebook, s-ar putea sa-ti placa optiunea

Daca folosesti Facebook, s-ar putea sa-ti placa noua optiune anuntata oficial de catre Meta, compania “mama” a celei mai populare retele de socializare.

Si stiti foarte bine, de-a lungul anilor, Facebook s-a opus vehement ideii ca utilizatorii sa poata avea mai multe conturi, luand masuri precum verificarea identitatii și impunand tot felul de obstacole pentru a descuraja persoanele de la crearea a mai mult de un profil.

Dar acum, apare si schimbarea asteptata, una ce devine esentiala cand ne gandim la complexitatea vietii de azi. De multe ori, ne gasim in situatii in care nu vrem sa impartasim aceeasi informatie cu diverse grupuri de cunostinte sau prieteni din mediul online.

Daca folosesti Facebook, s-ar putea sa-ti placa optiunea

De pilda, poate ca nu vrem sa postam sau sa comentam despre aceleasi teme cand avem seful, membrii familiei si prietenii in reteaua noastra de socializare. Facebook a incercat in trecut sa abordeze aceasta problema prin setari de confidentialitate si liste de excludere, care, desi utile, adesea pareau greu de administrat.

Schimbarea la 360 grade

“Acum poti crea mai multe profile personale pentru a-ti organiza experienta pe Facebook – gandeste-te la un profil pentru scena culinara pe care o adori si un altul pentru a fi la curent cu prietenii si familia.

Fiecare profil va avea un Feed unic cu continut relevant si poti comuta usor intre profile fara a fi nevoie sa te autentifici. Uneori, separat e mai simplu, asa ca iti facem viata mai usoara pentru a-ti personaliza experienta pe Facebook cu ajutorul mai multor profile personale.

Fie ca esti nou sau un utilizator de multa vreme, poate vrei sa tii relatiile personale separate de cele profesionale, sau poate doresti sa ai un profil legat de o comunitate de care apartii si un altul doar pentru prieteni.

Crearea mai multor profile personale iti permite sa organizezi cu usurinta cu cine impartasesti informatii si ce continut vezi pentru diferite aspecte ale vietii tale”

Ce trebuie sa faci daca folosesti Facebook?

Daca folosesti Facebook, s-ar putea sa-ti placa optiunea

Pentru a incepe, da click pe sageata de langa numele tau in meniul Facebook si selecteaza “Creaza profil nou.”  In continuare, poti alege un nume si un username pentru noul tau profil, precum si alege o poza de profil si una de coperta.

Aceasta configurare initiala iti permite sa stabilesti identitatea profilului tau secundar,acesta ramanand complet separat de contul tau principal, fara nicio indicatie vizibila a conexiunii lor. Cam asta ar fi tot!

sursa