Acasă NOUTATI Zvonuri Despre Samsung Galaxy Note 8″

Zvonuri Despre Samsung Galaxy Note 8″

0
nofollow

Coreeni de la Samsung incep in forta anul 2013 si anunta un nou venit pe piata tabletelor PC,dupa ce se zvonise ca vor lansa la CES telefonul Galaxy S4.

De data aceasta ei ataca segmentul tabletelor cu ecran de 8”,un format care se pare ca prinde din ce in ce mai si va fi in lupta directa cu noul Ipad Mini.

Se pare ca tableta va veni echipata cu un ecran de tip LCD cu diagonala de 8 inch,cu o rezolutie de 1280×800,o memorie ram de 2GB,doua camere foto cea principala de 5MP si cea secundara de 1.3 MP,spatiul de stocare va fi de 32GB,baterie de 4600 mAh si stylus.

Ca si conectivitate noul Galaxy Note va debuta in ambele versiuni atat 3G cat si WiFi si va veni cu Android Jelly Bean preinstalat si va fi anuntat oficial la MWC 2013(mobile world congress) din Barcelona.

 

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here