Cum Faci Root Pe Tableta Allview Alldro 3 Speed Duo

Tableta Allview Alldro 3 Speed Duo este un model cu un procesor Cortex A9 dual core la 1.5 GHz, un ecran de 9.7 inch IPS LCD cu rezolutie HD 1024×768, 1GB DDR3 si suport 3G prin modem separat.

Daca vrei sa instalezi alta versiune a sistemului de operare Android pe tableta sau vrei sa stergi aplicatii de sistem nefolositoare ori sa modifici fisiere din sistem ai nevoie de root.Pentru a face root pe tableta Allview Alldro 3 Speed Duo urmareste tutorialul de mai jos.Dar mai intai, ce inseamna root?

Atunci când rootăm un dispozitiv  intervenim asupra sistemului de operare  pentru a obtine controlul total asupra sistemului.

1

Avantajele root-ului : Poti mări  frecvenţa de lucru a procesorului(overclock), poti realiza o copie de rezervă a  aplicaţiilor şi a setărilor ,poti instala diferite custom ROM, ştergerea aplicaţiilor de sistem,pentru o personalizare totala a dispozitivului,pentru aplicaţii care funcţionează doar cu root,poti inlocui parti din sistem (teme imagini de boot),marirea spatiului folosit pentru aplicatii,optimizarea consunului bateriei,poti debloca SIM-ul prin diverse aplicatii etc.

ATENTIE poti pierde garantia dispozitivului!

PROCEDURA DE ROOTARE:

*Pentru inceput, asigurati-va ca aveti bateria incarcata suficient si modelul Alldro 3 Speed Duo.

*Apoi descarcati si dezarhivati fisierul necesar de AICI

*Dezarhivati continutul arhivei intr-un folder pe ecranul calculatorului.

*Copiati cele 2 fisiere rezultate din dezarhivarea arhivei pe un card micro SD formatat.

*Opriti tableta si introduceti cardul microSD cu cele 2 fisiere copiate pe el.

*Reporniti tableta tinand apasate butoanele POWER SI HOME pana la aparitia pe ecran a robotelului Android, apoi eliberati butoanele.

*Asteptati desfasurarea procedurii de root fara sa interveniti pana ce tableta se restarteaza automat.

*Dupa repornire, tableta ar trebui sa fie rootata.

WWW.ANDROIDRO.RO NU ISI ASUMA NICIO RASPUNDERE PENTRU EVENTUALELE ANOMALII SAU DEFECTIUNI CE POT INTERVENI CA URMARE A FOLOSIRII TUTORIALELOR SAU INFORMATIILOR PUBLICATE PE SITE! Materialele prezentate pe acest website  sunt pur informative!www.androidro.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru lipsa de acuratete a continutului,greseli sau erori editoriale!

Sigur te intereseaza si:

Written By
More from Cosmin

Iata cum puteti face UNROOT pe majoritatea telefoanelor si tabletelor

Iata cum puteti face UNROOT pe majoritatea telefoanelor si tabletelor – Am...
Read More

25 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *