Connect with us

Stiri despre telefoane

Samsung Galaxy Note20 primeste certificarea NFC

Published

on

Samsung Galaxy Note20 primeste certificarea NFC, nu ne mai desparte mult timp de lansarea oficiala, poate cea mai importanta a anului 2020 (pentru Samsung). Mai exact, am putea vedea seria Note20 in data de 5 august, nu excludem aparitia a 3 sau chiar 4 versiuni.

  • Note20 Lite
  • Note 20
  • Note20+
  • Note 20 Ultra

Momentan, observam certificarile pentru 2 modele, SM-981U si SM-986U, dar niciun detaliu legat de alte specificatii tehnice. Oricum, nu ne putem astepta decat la un procesor Snapdragon 865+ sau un Exynos de noua generatie pentru pietele din Europa.

Conform celor de la gsmarena, SM-986U ar putea fi versiunea superioara si aceasta sa aiba un display cu o rezolutie 3096×1444 pixeli, rata de refresh de 120Hz, raport 19.3:9. Diagonala ar urma sa creasca si ea putin pentru varianta de top, de la 6.8″ in prezent pe Note 10+, la 6.87 inch.

Samsung Galaxy Note20 – certificari NFC

Samsung Galaxy Note20 primeste certificarea NFCSamsung Galaxy Note20 primeste certificarea NFCSamsung Galaxy Note20 primeste certificarea NFC

Note20 Plus (sau Ultra), ar urma sa aiba conectivitate 5G, Wifi 6, senzor de amprente ultrasonic (sub display), 4 camere foto cu 108MP cea principala, captura video 8K, difuzoare stereo si nu mai putin de 16GB in versiunea superioara.

Advertisement

Cel mai mare mister este dat tot de display! Va reusi Samsung sa ne ofere o experienta completa, una fara sa fie intrerupta de niciun fel de notch sau de decupaje in ecran?

Este greu de spus, pana acum nu au aparut poze de tip “spion”, unele in care am fi putut sesiza tipul de display folosit. Randarile sunt confuze, unele indica un Samsung Galaxy Note20 fara decupaj si altele din contra, ar urma sa se pastreze un design de tip “punch hole” si camera de selfie in centru.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des