2018, plata cu cardul bancar la Posta Romana, masura care trebuia sa fie deja in vigoare de ani buni de zile!

Se pare totusi ca minunea se va intampla incepand cu 2018, mai intai la orase si probabil, peste zeci de ani prin tara! Daca ar schimba si imprimantele alea antice (5 min. pana iti scoate chitanta), daca ar renova sediile, daca nu ai mai sta la coada 1 ora sa ridici un colet, daca…

Instalarea POS-urilor se va realiza cu prioritate în subunitățile poștale informatizate din mediul urban, etapizat până la finele primului an de contract (estimăm a fi anul 2018)”

2018, plata cu cardul bancar la posta romana, minune!

CITESTE SI:  Noul Nokia 3.1 apare in Romania, la eMag. Pret si pareri

sursa poza: UTOPia Facebook

2018, plata cu cardul bancar la posta romana, minune!

Având în vedere dimensiunea rețelei CNPR și necesitățile de ordin tehnic (instalare echipamente, instruire salariați CNPR, service și mentenanță etc.), POS-urile se vor instala cu prioritate în subunități poștale informatizate din mediul urban, în prezent în număr de aproximativ 750, urmând ca, în baza unui grafic asumat de comun acord cu banca acceptatoare, până la sfârșitul anului 2 al acordului cadru, să fie atinse toate subunitățile poștale” sursa –  Profit.ro.

2018, plata cu cardul bancar la posta romana, minune!

6 COMMENTS

 1. Întrebarea este dacă angajaţii ar fi în stare să utilizeze POS-urile, ştiut fiind faptul că acestea necesită pentru operare un personal utilizator cu IQ uşor peste medie, ori această ştachetă este atinsă de foarte puţini angajaţi. Deh, ce să-i faci, poşta e ramolită, fiind taman de pe vremea lui Cuza…

 2. Mda, prin unele oficii postale, inclusiv din Bucuresti, se mai foloseste indigo-ul pentru a copia ceva. Cand ai de ridicat un colet, cautarea se face manual, prin niste registre care arata chiar ca pe vremea lui Cuza! Imi este sile sa ma si uit la ele, darmite sa mai si semnez, asa de zdeentuite si murdare sunt registrele respective. O sa vad perplexitatea pensionarilor atunci cand angajata Postei o sa ii indemne sa faca plata facturilor cu cardul…pe aceeasi pensionari care refuza cu incapatanare sa plateasca facturile la “robotelul” de la Banca alaturata, care, spre deosebire de Posta, nu ii ia un comision de 2,5 lei pentru fiecare factura platita, indiferent de valoarea acesteia…

 3. Un articol tendențios!
  Ați fost la fan curier să ridicați un colet?
  La posta este super ok!
  Posta Romana este unul dintre cei 250 operatori poștali din Romania!!!!!!!!
  Cine sunt ceilalți?
  Putini știu.
  Totul de focusează ( negativ ) pe Posta Romana
  , obligata la serviciul universal, fara nicio compensare !!!
  Cine dorește distrugerea Poștei Române?
  Ce face DNA?
  Cum s-au autorizat ceilalți operatori poștali?

 4. Posta Romana aniversează in 2017 – 155 ani .
  Din pacate se lasa greu modernizata si face pasi grei catre tehnologia moderna. (precum batranii nostri cu experiență comunista).
  Realizez ca infrastructura actuala daca ar fi modernizata ar rivaliza intradevar cu oricare firma de curierat si i-ar depăși prin punctele de lucru.
  Vorbesc din perspectiva persoanei care trimite colete in toată tara si unde in zone izolate (sate) doar posta romana îmi poate livra coletele. (firmele de curierat taxand clienti cu 1 ron pt. fiecare km care depășește zona lor de acoperire).
  Comerțul online ar avea mult de câștigat dacă Posta Romana ar fi la curent cu tehnologia actuala.
  Sa nu aruncam cu pietre sa incurajam modernizarea.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree