Connect with us

Stiri despre telefoane

Sony Pictures Core se lanseaza pe PS4 si PS5

Published

on

Sony Pictures Core se lanseaza pe PS4 si PS5, serviciul fiind anterior cunoscut sub numele de Bravia Core. Aceasta lansare marcheaza o colaborare intre Sony Pictures Entertainment si divizia de jocuri a companiei, cu scopul de a oferi utilizatorilor o gama extinsa de filme direct pe consolele lor.

Initial, Bravia Core a fost o aplicatie destinata televizoarelor Bravia si anumitor dispozitive Xperia, oferind acces la o varietate de filme Sony Pictures. Cu redenumirea in Sony Pictures Core, aplicatia isi extinde acum prezenta pe consolele de jocuri, incepand cu PS5 si PlayStation 4.

Sony Pictures Core disponibil pentru console

Utilizatorii care se inscriu in serviciul acesta vor avea posibilitatea de a cumpara sau inchiria pana la 2.000 de titluri cinematografice. Printre acestea se numara filme de succes precum “Spider-Man: Across the Spider-Verse”, “Uncharted” si “Ghostbusters: Afterlife”.

Advertisement

Interesant este faptul ca platforma va oferi, in anumite piete, acces anticipat la filme precum “Gran Turismo: Based on a True Story”. Acest film, care se concentreaza pe povestea reala a unui grup de outsideri care intra in lumea motorsportului, va fi disponibil initial in Statele Unite, Canada, Australia si Noua Zeelanda.

Un alt aspect notabil este faptul ca membrii PlayStation Plus Premium/Deluxe vor beneficia de un catalog selectat de pana la 100 de filme, disponibile pentru streaming la cerere. Acest catalog va fi actualizat periodic si va include titluri ca “Looper” si “Resident Evil Damnation”.

Aplicatia Sony Pictures Core va fi disponibila in 23 de piete globale si se va gasi in sectiunea Media pe PS5 si in PS Store pentru PS4.

Advertisement

sursa

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des