Connect with us

Stiri despre telefoane

Cred ca Facebook isi bate joc. Am raportat o multime de reclame aiurea

Published

on

Nu stiu de ce tot primesc reclame la acele jocuri pe telefon care promit sa te umpli de bani instant. Cred ca le stiti si voi, imposibil sa nu le fi vazut macar o data.

Culmea este ca sunt o multime si in limba romana, adica se vede clar ca cei care vorbesc sunt romani. Sweet Bonanza si alte chestii de genul acesta, conturi fantoma care baga bani multi si grei in reclame.

Logic, lui Facebook nu-i pare rau de banii veniti, dar unde a ajuns aceasta retea de socializare? Nici macar nu sterge aceste reclame inselatoare? Nu-i pasa de nenumaratere rapoarte pe care multi dintre noi le facem?

Advertisement

Un exemplu concret. O fata cu un telefon in mana, se face ca apasa pe ceva acolo, se roteste o roata (de aia e roata), pe ecranul telefonului curg banii si culmea, instant primeste si notificare de la banca, are in cont deja mii de euro, zeci de mii.

Este evident ca asa ceva este o inselatorie cat casa! Daca va uitati atent, acel joc practic nici nu exista, este inregistrat pe telefon, un scurt clip si apoi persoana care utilizeaza telefonul mimeaza gesturile de a tingere a ecranului.

In fine, sunt zeci de astfel de “jocuri” care promit sa te umple de bani. Problema este ca multi cred in asa ceva si probabil ajung sa fie pacaliti, inselati.

Advertisement

Am raportat o multime de astfel de conturi si ce sa vezi, toate au fost trecute cu vederea. De fapt, o explicatie am primit. “Am revizuit reclama si am constatat ca nu incalca standardele noastre privind publicitatea“.

Probabil ca nimeni nu sta sa verifice manual toate aceste rapoarte, poate se bazeaza pe inteligenta artificiala, cea care din punctul meu de vedere nu ar trebui sa existe in multe domenii.

Dar din nou, probabil ca banii conteaza sau asa cum au spus ei, altele sunt standardele privind publicitatea. Cat timp vine banu’ sa ruleze orice pe ecranul telefonului. Nu conteaza ce?

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
2 Comments

2 Comments

 1. Curescu Lucian

  iulie 3, 2024 at 13:06

  Și eu am făcut sesizare cu privire la site-ul Voghion care pe mine mă înșelat de 100 de euro pentru un fals telefon Samsung s23 ultra.Mi s-a trimis un telefon jalnic care nu are nici măcar 4gb de RAM

  • Anonim

   iulie 3, 2024 at 20:18

   Samsung s23 Ultra la 100 de euro? Luciane, meriti din plin ce ai primit.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des