baterie

2DWIZZ – Joc Dezvoltat De 3 Adolescenti Romani

2DWIZZ - Joc Dezvoltat De 3 Adolescenti Romani

2DWIZZ – Joc Dezvoltat De 3 Adolescenti Romani . Am primit pe adresa admin@androidro.ro rugamintea de a prezenta acest proiect si asta am sa fac in cele ce urmeaza deoarece apreciez munca acestor developeri tineri, motiv pentru care public gratuit acest articol.

Jocul pe care il voi prezenta in cele ce urmeaza nu este inca prezent in Google Play, dar pana cand va intra in magazinul oficial de aplicatii Android proiectul poate fi  urmarit pe site-ul oficial  http://www.ironfish.wink.ws/

Jocul 2DWIZZ este  realizat de Tudor Cosmin impreuna cu doi prieteni, o echipa de adolescenti care au realizat ca in viata, nimic nu este atat de simplu. Un joc, pe cat de simplu si prostesc ar suna pentru unii, este un sistem complex, dinamic, care trebuie gandit in cel mai mic detaliu inainte de a face orice altceva.

Jocul 2DWIZZ este un sidescroller, adica jucatorul se poate misca doar stanga-dreapta. Scopul acestui joc este supravietuirea pana la celalat capat al platformei, unde se afla un portal. Acel portal “cheama” niste monstruleti . Jucatorul dispune de niste abilitati, acestea fiind impartite in trei categorii (Foc, Gheata, Natura).
r
Fiecare categorie are un rol important, sunt momente in care jucatorul se afla in mare dificultate si este nevoit sa isi reincarce viata, ori sa inghete adversarii.
Abilitatile sunt mult mai complexe decat cele prezentate aici. Ideea de baza al acestui joc este dezvoltarea abilitatii de a decide, in functie de situatie, ce este mai bine sa folosesti (tin sa mentionez ca aceste magii dispun de cooldown – pot fi folosite doar o singura data la o anumta valoare de timp, deci deciziile conteaza).
Jocul nu este disponibil momentan, puteti gasi mai multe detalii pe pagina noastra de internet. Scopul nostru principal este sa realizam un joc de calitate, sa concureze cu celelalte jocuri aflate pe magazinele platformelor mobile. In momentul de fata, simtim ca avem nevoie de mai mult.
Avem nevoie de niste plugin-uri pentru Game Engine-ul folosit, de niste efecte vizuale pentru a face acest joc sa iasa si mai mult in evidenta. Internetul ne ofera multe solutii, bineinteles, acestea costa bani.
Am investit cat am putut in cumpararea unor “asseturi”. De aceea, ne-am propus realizarea unei campanii de crowdfunding, in speranta obtinerii unei finantari din exterior.

Tin sa mentionez ca acest joc va fi disponibil complet GRATUIT pe platforma Android. Noi speram sa ne extindem si pe celelalte platforme mobile, dar si pe Computer.
Avem planuri foarte mari cu acest proiect si sper din suflet sa trecem cat mai repede de acest stadiu.
Este important pentru noi sa avem feedback, de aceea invit pe oricine a citit acest articol sa ne lase comentarii (de orice fel) si sa ne viziteze adresa de internet pentru mai multe detalii.
-www.androidro.ro nu este implicat in acest proiect