Nu stiu daca este o activitate legala, dar din moment ce aceste aplicatii exista in Google Play si se folosesc am sa fac o selectie a celor mai bune 3 aplicatii de acest gen deoarece majoritatea nu isi fac treaba asa cum trebuie, refuzand sa functioneze corect sau sunetul inregistrat este de o calitate foarte slaba.

Aceste aplicatii sunt disponibile spre descarcare gratuit in magazinul oficial de aplicatii Android Google Play.

3 Aplicatii Pentru Inregistrat Convorbirea Pe Telefon

1. MP3 InCall Recorder & Voice

1

Este probabil cea mai buna aplicatie de inregistrat convorbirea, sunetul fiind comprimat intr-un fisier MP3 de o buna calitate.Puteți alege atunci când sa inceapa înregistrarea sau o puteti declansa manual, reducand astfel marimea fisierului audio rezultat. Puteți alege unde să plasati butonul de pornire de înregistrare si aveti posibilitatea sa gestionați toate fișierele audio rezultate.

Spre deosebire de alte aplicatii call recoreder, aceasta are adaugat un filtru pentru a îmbunătăți în mod semnificativ calitatea audio a fișierului inregistrat. Aveti posibilitatea sa inregistrati perioade mai lungi de timp, fisierul rezultat dupa o ora de convorbiri avand o dimensiune de numai 7Mb.

Aplicatia gratuita poate fi descarcata de AICI.

2.Call Recorder

1

Voice Call Recorder poate înregistra toate apelurile într-un mod foarte ușor și puteți administra cu ușurință toate înregistrările facute in format MP3.Puteti organiza inregistrarile facute in lista de timp, grup de nume sau grup de date. Puteti salva sau reda fisierul MP3 si de pe un card SD.

Aplicatia gratuita poate fi descarcata de AICI.

 

CITESTE SI:  Aplicatie loto 6 din 49 si generatoare de numere loto pe telefon

3.Automatic Call Recorder

1

Automatic Call Recorder oferă set unic de caracteristici care vă va permite să înregistrati orice apel în mod automat. Puteți asculta apelul înregistrat în orice moment în format MP3 de înaltă calitate sau sincronizand-ul cu contul Dropbox automat. Aplicatia are si optiunea shake to recorder.Puteți alege între înregistrarea tuturor apelurilor, doar apelurile efectuate din lista de contacte sau apeluri de la numere necunoscute.

Aplicatia gratuita poate fi instalade de AICI.

5 COMENTARII

  1. Pe vechiul android galaxy S2 aveam instalata implicit , aplicatia ”Automatic Call Recorder” ,(foarte utila când nu aveam ceva de notat) ,..acum am trecut la Lumia WP 8.1 dar aplcatiile utile sunt putine si nefunctionale si nici vorba de …Automatic Call Recorder…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord