Acasă Aplicatii telefoane Android

HBO GO vs HBO MAX, lansare in Romania pe 8 martie 2022

0

HBO GO vs HBO MAX – din cate m-am documentat, ar fi vorba despre o rebranduire sau daca vreti, despre o incercare a celor de la HBO de a detrona Netflix sau macar de a adauga mai multe titluri in aplicatie.

Le folosesc pe ambele si de departe, Netflix are continut mai bogat plus o interfata mai prietenoasa si parca mai moderna. Pe de alta parte, nu trebuie sa platesc nimic pentru HBO Go si asta mutumita operatorului de cablu, adica Digi. Aici este un avantaj HBO (Home Box Office / din 1972), iti poti face cont (gratuit/in functie de pachet) la ei printr-un operator de cablu sau de telefonie mobila.

Acestia sunt: RCS RDS, Orange, Vodafone, Telekom, Ines, Focus Sat. In cele ce urmeaza, ne vom da seama cam ce se intampla incepand cu data de 8 martie 2022, data de la care HBO GO va deveni HBO MAX, inclusiv in Romania.

HBO GO vs HBO MAX

HBO Max va fi un nou serviciu de streaming care pentru prima data va oferi intr-o singura platforma productii de la Warner Bros, HBO, DC sau Cartoon Network. Continutul va deveni si mai variat, mai bogat.

O interfata de utilizator noua, mai moderna.

Ce se intampla cu actualul abonament HBO GO? Acesta va fi automat transformat in MAX? Daca suntem conectati printr-un partener, contul va deveni HBO Max in momentul lansarii, 8 martie 2022.

Ce se intampla cu canalele HBO? Canalele TV vor putea fi urmarite chiar si dupa lansarea HBO Max. Daca ai acces atat la un cont HBO GO, cat și la canalele de televiziune HBO, te poți bucura de intreaga oferta HBO. Se pare ca si mai mult de atat, este posibil sa avem in aplicatie si canale TV noi.

Ce se intampla cu aplicatia actuala (GO)? Isi va face update automat? Va fi nevoie sa descarcam una noua? Daca dorim acces la HBO MAX, vom fi nevoiti sa descarcam o noua aplicatie din Google Play.

Pe cate dispozitive vom putea viziona simultan? Pe un numar de 3 dispozitive (telefon, tableta, laptop, TV, etc).

Profiluri personalizate – Pana la 5 profiluri pentru adulți si copii.

Titlurile vor putea fi descarcate in dispozitiv printr-o retea WiFi si apoi vor putea fi urmarite chiar si acolo unde nu este semnal la internet.

Pentru a sarbatori lansarea HBO Max, abonații noi și cei existenți beneficiază de o oferta: reducere de 33% la abonament – pe perioadă nelimitată! 3.30 euro pe luna (inregistrare intre 8 si 31 martie 2022)

REVEDEȚI PREZENTAREA
HBO MAX
Scriu cu placere pe acest site. Telefonul meu de zi cu zi, este un OnePlus 7 PRO. Lectura placuta! Pentru contact, foloseste adresa admin@androidro.ro
hbo-go-vs-hbo-max-lansare-in-romania-pe-8-martie-2022HBO GO vs HBO MAX - din cate m-am documentat, ar fi vorba despre o rebranduire sau daca vreti, despre o incercare a celor de la HBO de a detrona Netflix sau macar de a adauga mai multe titluri in aplicatie.Le folosesc pe ambele...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.