baterie

Desi abia pe pozitia 14, DXOMARK ofera premiu lui HONOR Magic4 Pro

Desi abia pe pozitia 14, DXOMARK ofera premiu lui HONOR Magic4 Pro

DXOMARK ofera premiu si coronita modelului HONOR Magic4 Pro, unul dintre cele mai frumoaste telefoane care pot fi cumparate din Romania. Dar nu despre frumusete este vorba, cei de la Dxomark se ocupa cu analiza amanuntita a camerelor foto/video.

Astfel, dupa ce l-au analizat si l-au intors pe toate partile, au decis sa-i ofere distinctia Gold Camera Label. Probabil una meritata daca ne uitam peste specificatiile camerelor si peste pretul acestui smartphone de lux, 5499 lei.

HONOR Magic4 Pro dxomark

Insa, nu confundam titlul de Gold Camera Label cu prima pozitie din topul publicatiei. Locul fruntas este ocupat tot de un Honor, modelul Magic4 Pro Ultimate, cel ce momentan nu se vinde in Romania. Magic4 Pro este abia pe pozitia 14 (in momentul redactarii acestui articol), sub Huawei P40 PRO lansat in 2020, dar si sub alte modele mai vechi aparute pe piata.

Desi abia pe pozitia 14, DXOMARK ofera premiu lui HONOR Magic4 ProIata si plusurile / minusurile lui Magic4 PRO, asa cum au fost ele descrise de catre echipa dxomark.com:Magic4 Pro dxomark

– Probleme ocazionale de focalizare, în special în scenele cu contrast ridicat.

– Zgomot cromatic la lumina slaba.

– Instabilități de focalizare automată în video.

– Zgomot de imagine în videoclipuri cu lumina scazuta.

– Pierderea detaliilor fine în videoclip.

+ Expunere buna și gama dinamica larga.

+ Detalii bune în lumina puternica.

+ Zgomotul imaginii este bine controlat în lumina puternica și în interior.

+ Expunere buna și echilibru textura/zgomot in cazul fotografiile nocturne.

+ Expunere buna și culori frumoase pentru camera ultra-wide.

+ Detalii destul de bune în fotografiile de distanța lunga (tele).

+ Expunere precisa, gama dinamică destul de larga și culori frumoase în lumina puternica și clipuri video realizate in interior.

+ Stabilizare video eficienta.

Telefonul acesta are specificatii tehnice si dotari care-l trmit direct in liga celor mari si care nu au de ce sa dezamageasca. Procesor Snapdragon 8 Gen 1 si versiune cu 12GB RAM + 512GB ROM, display de 6.81 / LTPO OLED ce reproduce 1 miliard de culori, refresh 120Hz, HDR10+ si protectie speciala, una de tip aluminosilicate glass.

Desi abia pe pozitia 14, DXOMARK ofera premiu lui HONOR Magic4 Pro

HONOR Magic4 Pro este capabil de zoom optic/digital de pana la 100X, are un acumulator ce se incarca la 100W si tot atat wireless, nu face rabat nici de la certificarea IP68, adica protectie buna contra apei sau a prafului.