Connect with us

Cum a luat eMag o țeapa de 5000 de euro tocmai de la un roman inventiv, dar de data aceasta folosim acest cuvant intr-un sens negativ. Totul s-a terminat cu bine pentru cel mai mare magazin online din Romania, dar sa vedem ce s-a intamplat si cum a fost posibil asa ceva.

Conform sursei, este vorba despre un tanar de 21 de ani din Bucuresti, persoana care  pana la urma a ajuns in arest pentru o perioada de 24 de ore, urmand apoi a fi prezentat magistraților, conform Poliției Capitalei. In perioada 28 octombrie 2022 – 09 noiembrie 2022, persoana in cauza ar fi cumparat obiecte vestimentare si telefoane mobile, nimic nefiresc pana acum.

teapa emag

Numai ca, pentru aceste comenzi s-a folosit de mai multe conturi si identitati false. Primea produsele, dar apoi se folosea de cele 30 de zile pentru a face retur. Returul era facut, dar ar fi trimis cutiile goale sau care contineau produse mult mai ieftine. Se folosea si de optiunea de retur la easyBox, aici se multumea sa deschida si sa inchida usita dispozitivului, fara a introduce coletele in interior.

In acest mod, conform celor de la Politia Capitalei, tanarul a utilizat opțiunea de returnare rapida a banilor, cauzand un prejudiciu de peste de 25.000 lei. Este cercetat acum sub aspectul savarsirii infracțiunii de inselaciune in forma continua. In momentul perchezitiilor de la domiciliu din data de 1 martie 2023, au fost identificate și ridicate mai multe produse pentru care a facut cerere de retur, si-ar fi primit banii, dar practic a trimis cutii goale sau produse fara valoare.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!