Connect with us

Aplicatii telefoane Android

4000 De Bancuri Romanesti Pe Telefon Sau Tableta

Published

on

4000 De Bancuri Romanesti Pe Telefon Sau Tableta

Bancuri este o aplicatie simpla si utila care iti ofera posibilitatea de a gasi cele mai amuzante bancuri dintr-o lista de peste 4000 de bancuri romanesti.
Foloseste aplicatia ca si propria ta baza de date cu bancuri in limba romana.

Pentru utilizarea aplicatie urmeaza pasi urmatori:

Advertisement

– Selecteaza categoria de bancuri care doresti sa o vizualizezi
– Selecteaza bancul din lista de bancuri pentru categoria selectata
– Citesta bancul, iar daca iti place si doresti, trimite-l prietenilor prin SMS. Navigheaza la bancurile urmatoare folosind butoanele de navigare.

Rasul este medicamentul secolului XXI. Orice gluma, banc romanesc sau o întâmplare amuzanta sunt binevenite după o zi dificila de munca si nu numai.
Aceasta aplicație este precum un izvor nesecat de ras si voie buna disponibil non-stop pe device-ul tau.

Dispunand de o gama variata de bancuri si glume aplicația are scopul de a te binedispune constant in orice zi si la orice ora. Eroii tai preferati, bula, strula , vasile, ion si maria, un moldovean, un oltean un ardelean, sunt doar câțiva din “artistii” umorului romanesc care te vor face sa razi in hohote.
Dacă nu ești un maestru in a spune bancuri sau nimeni nu rade la glumele tale aceasta este șansa ta sa te auto-perfectionezi cu cele mai tari bancuri zi de zi.
Organizează cu prietenii concursuri de bancuri si vei fi surprins de audiență pe care o vei avea spunând bancurile din aceasta aplicatie.

Advertisement

Cu aceasta aplicație instalata ești abonat la peste 4000 de bancuri romanesti care te vor tine ocupat. Si nu uita: zâmbeste, rade, rade in hohote si bucura-te de viata. Viata este scurta, merita traita razand.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Marius

    februarie 20, 2015 at 14:24

    Eu am gasit Iocus care e mai dragut sincer sa fiul

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des