Acasă Aplicatii pentru telefoane Android 4000 De Bancuri Romanesti Pe Telefon Sau Tableta

4000 De Bancuri Romanesti Pe Telefon Sau Tableta

1

4000 De Bancuri Romanesti Pe Telefon Sau Tableta

Bancuri este o aplicatie simpla si utila care iti ofera posibilitatea de a gasi cele mai amuzante bancuri dintr-o lista de peste 4000 de bancuri romanesti. 
Foloseste aplicatia ca si propria ta baza de date cu bancuri in limba romana.

Pentru utilizarea aplicatie urmeaza pasi urmatori:

– Selecteaza categoria de bancuri care doresti sa o vizualizezi
– Selecteaza bancul din lista de bancuri pentru categoria selectata
– Citesta bancul, iar daca iti place si doresti, trimite-l prietenilor prin SMS. Navigheaza la bancurile urmatoare folosind butoanele de navigare.
Cover art  Rasul este medicamentul secolului XXI. Orice gluma, banc romanesc sau o întâmplare amuzanta sunt binevenite după o zi dificila de munca si nu numai. 
Aceasta aplicație este precum un izvor nesecat de ras si voie buna disponibil non-stop pe device-ul tau.

Dispunand de o gama variata de bancuri si glume aplicația are scopul de a te binedispune constant in orice zi si la orice ora. Eroii tai preferati, bula, strula , vasile, ion si maria, un moldovean, un oltean un ardelean, sunt doar câțiva din “artistii” umorului romanesc care te vor face sa razi in hohote. 
Dacă nu ești un maestru in a spune bancuri sau nimeni nu rade la glumele tale aceasta este șansa ta sa te auto-perfectionezi cu cele mai tari bancuri zi de zi. 
Organizează cu prietenii concursuri de bancuri si vei fi surprins de audiență pe care o vei avea spunând bancurile din aceasta aplicatie.

Cu aceasta aplicație instalata ești abonat la peste 4000 de bancuri romanesti care te vor tine ocupat. Si nu uita: zâmbeste, rade, rade in hohote si bucura-te de viata. Viata este scurta, merita traita razand.

Bucurate de cat mai multe Bancuri!

desc

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here