Connect with us

Stiri despre telefoane

A aparut masina dezasamblata, stil IKEA, cat costa!

Published

on

Masina aceasta, Luvly,  este unica, are pret mic, o idee originala si nu pot spune ca este prea frumoasa. Cine o va cumpara? Ramane de vazut, cert este ca momentan, doritorii trebuie sa se inscrie pe o lista de asteptare. Observ ca apare si Romania in lista.

Sper sa nu fie acesta viitorul, cert este ca autoturismul “Luvly” se adreseaza mediului urban, are dimensiuni mici si interesant este ceea ce urmeaza. Daca decizi sa o achizitionezi, nu introduci cheia in contact si apoi ai plecat!

Asta deoarece masinuta vine dezasamblata, producatorul a decis ca este mai bine asa si s-a gandit la ratiuni legate de transport. Concret, intr-un container in care in mod normal ar putea livra 4 masini, reusesc sa “inghesuie” aproape 20 de autoturisme de genul acesta.

Advertisement

A aparut masina dezasamblata, stil IKEA, cat costa!

Dar asemanarea cu IKEA se cam termina aici, vestea buna este ca nu ne vom apuca noi acasa sa o asamblam, va trebui sa ne deplasam la un dealer agreat. Nu stim exact daca Luvly (tot cu origini din Suedia) va fi livrata direct intr-un astfel de centru, sau daca ne va fi livrata acasa si vom fi nevoiti sa gasim metode pentru a o duce la asamblat.

masina luvly electrica

Pretul este unul de 10.000 de euro, nu as spune ca este unul chiar foarte mic, o putem compara cu o Dacia Spring SH.. Cat de sigura este aceasta masinuta?

Producatorul ne spune este construita asemenea masinilor de Formula 1, cu absorbitori de energie si o carcasa de siguranta compozita tip sandwich care protejeaza pasagerii, “aceasta tehnologie ofera de departe cea mai buna siguranta pasiva din clasa sa”.

Advertisement
AutonomiePână la 100 km
Viteza maxima90 km/h
Consum energie6 kWh/100km
Motorelectric
Volum portbagaj267 litri
Dimensiuni (cm)L:270 l:153 I:144
Greutate totala< 400 kg
Aplicatie mobilaDA
Pret de la 10 000 euro

 

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des