Connect with us

Stiri despre telefoane

Samsung ar putea vinde telefoane fara incarcatoare in cutie

Published

on

Samsung ar putea vinde telefoane fara incarcatoare in cutie si din nou, Apple se pare ca va da startul unei noi mode. Stiu ca pare ciudat, dar sunt multe zvonuri spre aceasta directie.

Tot mai multe publicatii spun ca iPhone 12 nu va oferi utilizatorului un charger in cutia de vanzare, astfel de stiri au facut ocolul internetului, la nivel global, stiri de genul acesta am vazut si in Romania, inclusiv la TV.

Deci, probabil sa fie si un adevar la mijloc, vom afla in curand. Apple a lansat moda telefoanelor cu un notch mare, apoi majoritatea producatorilor au copiat acel breton.

Advertisement

Cine ar fi crezut ca telefoanele mobile nu vor mai fi dotate cu un jack audio? Din nou, Apple a arata ca se poate si inevitabil, in 2020, majoritatea telefoanelor high-end nu mai ofera asa ceva.

Samsung ar putea vinde telefoane fara incarcatoare in cutie

Nu ar fi deloc de mirare ca tot ei sa inceapa sa vanda telefoanele incarcate 100%, utilizatorul sa aiba autonomie pentru a face primele setari si apoi, sa se duca la magazin sa-si achizitioneze un incarcator.

Samsung – fara telefoane fara incarcatoare in cutie?

Ce inseamna asta? Probabil ca pretul telefoanelor nu va fi mai mic, dar va exista un profit considerabil de pe urma vanzarii accesoriilor (cablu si incarcator). Si sa nu va ganditi ca cineva care da 800 sau 1000 de euro pe un smartpone se va duce sa-si cumpere un charger ieftin!

Advertisement

Nu, pentru ca va dori sa se bucure de o incarcare rapida si pentru asta, trebuie sa apeleze la accesorii originale. Daca vreti, facem si o mica simulare. Acum, in iulie 2020, un charger original Samsung se vinde contra sumei de 150 lei.

Samsung ar putea vinde telefoane fara incarcatoare in cutie

Samsung Super Fast Travel Charger, 45W, USB-C, o oferta gasita repede, pe eMag. Un calcul rapid, o conversie si ajungem sa aflam ca pretul in euro este de 31.

Haideti sa nu spunem 30, ci 20 de euro. 20 de euro incarcatorul x 51 milioane de telefoane vandute in cateva luni (date de aici), egal? Va spun eu, o suma imensa si probabil ca nici calculatorul nu va vrea sa-mi afiseze suma rezultata!

Advertisement

“Minunea” ar putea cuprinde si telefoanele cu sistem de operare Android, cel mai probabil incepand cu anul 2021!

via

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171