baterie

Noua Dacia Duster Pick-up 4WD 2022 este chiar frumoasa

Noua Dacia Duster Pick-up 4WD 2022 este chiar frumoasa

Noua Dacia Duster Pick-up 4WD 2022 este chiar frumoasa, placuta prin simplitatea ei si prin utilitate, cred ca este un proiect reusit. Nu discutam aici despre o versiune de serie, modelul de fata fiind un proiect realizat de catre S.C. Romturingia SRL în Campulung Muscel, Argeș.

Compania aceasta a mai realizat cateva versiuni modificate de Dacia, inclusiv un Duster cu amenajari speciale si unul cu senile pentru pompieri sau serviciul SMURD. Pe site-ul lor, apar aceste proiecte si cateva poze. In dreptul autoturismelor Dacia, pe langa imagini, apare si butonul “solicita oferta”.

Noua Dacia Duster Pick-up 4WD 2022 este chiar frumoasa

Din pacate, foarte multe detalii nu ne dau in legatura cu proiectele acestea, posibil sa le tina bine ascunse. Dar doritorii pot solicita o versiune customizata de Duster si aceasta companie se ocupa de proiectare si realizare, probabil si de omologare.

Duster Pick-up 4WD 2022

Noua Dacia Duster Pick-up 4WD 2022 va fi prezentata publicului chiar astazi, curiosii o vor putea admira la Salonul Student Auto (ediția II) orgaizat de catre Facultatea de Mecanica si Tehnologie, Universitatea din Pitesti. Cu siguranta, in cadrul acestui eveniment vor prezentate si amanunte mai interesante.

duster 2022 decapotabil

Printre altele, Romturingia se ocupa si de producția de caroserii pentru autovehicule, vehicule blindate, vehicole speciale pentru transportul combustibilului, încărcături periculoase ADR, vehicule cu destinații speciale, remorci de toate tipurile și, de asemenea, producția și instalarea suprastructurilor pentru Renault, Dacia, Nissan, Mitsubishi, Toyota Ford, Mazda și Tata.

sursa