Connect with us

Stiri despre telefoane

Noua Dacia Duster Pick-up 4WD 2022 este chiar frumoasa

Published

on

Noua Dacia Duster Pick-up 4WD 2022 este chiar frumoasa, placuta prin simplitatea ei si prin utilitate, cred ca este un proiect reusit. Nu discutam aici despre o versiune de serie, modelul de fata fiind un proiect realizat de catre S.C. Romturingia SRL în Campulung Muscel, Argeș.

Compania aceasta a mai realizat cateva versiuni modificate de Dacia, inclusiv un Duster cu amenajari speciale si unul cu senile pentru pompieri sau serviciul SMURD. Pe site-ul lor, apar aceste proiecte si cateva poze. In dreptul autoturismelor Dacia, pe langa imagini, apare si butonul “solicita oferta”.

Noua Dacia Duster Pick-up 4WD 2022 este chiar frumoasa

Din pacate, foarte multe detalii nu ne dau in legatura cu proiectele acestea, posibil sa le tina bine ascunse. Dar doritorii pot solicita o versiune customizata de Duster si aceasta companie se ocupa de proiectare si realizare, probabil si de omologare.

Advertisement

Duster Pick-up 4WD 2022

Noua Dacia Duster Pick-up 4WD 2022 va fi prezentata publicului chiar astazi, curiosii o vor putea admira la Salonul Student Auto (ediția II) orgaizat de catre Facultatea de Mecanica si Tehnologie, Universitatea din Pitesti. Cu siguranta, in cadrul acestui eveniment vor prezentate si amanunte mai interesante.

duster 2022 decapotabil

Printre altele, Romturingia se ocupa si de producția de caroserii pentru autovehicule, vehicule blindate, vehicole speciale pentru transportul combustibilului, încărcături periculoase ADR, vehicule cu destinații speciale, remorci de toate tipurile și, de asemenea, producția și instalarea suprastructurilor pentru Renault, Dacia, Nissan, Mitsubishi, Toyota Ford, Mazda și Tata.

sursa

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171