Acasă Stiri despre telefoane OnePlus 9 se va lansa in martie 2021, apare si in Geekbench

OnePlus 9 se va lansa in martie 2021, apare si in Geekbench

0

OnePlus 9 se va lansa in martie 2021, poate cam devreme in comparatie cu modelele flaghsip din trecut. Asta ar insemna ca la fel ca anul acesta, compania se pregateste sa ne prezinte mai multe modele, nu numai unele de tip flagship.

Deja au aparut cateva randari pe internet, nu pot spune ca sunt extrem de impresionat de design sau de concept. Speram totusi sa nu fie un design final…Are un design destul de curat, dar parca ma asteptam la altceva, mai ales ca vad din nou o camera de selfie pe un falgship din 2021.

Telefonul a facut deja o vizita in testul Geekbench si este o ocazie sa vedem punctajul obtinut si putin din specificatiile tehnice. In testul single core, presupusul OnePlus 9 ar fi obtinut 1115p.

In multi core, se lauda cu 3483p. Daca ne uitam acum in clasament, vedem ca pe primul loc este OnePlus 8 cu 889p (single-core) si acelsai telefon pe primul loc in multi-core (3223p).

OnePlus 9 va fi cu siguranta motorizat de Snapdragon 875. In legatura cu acest chipset, chiar daca va fi fabricat pe 5nm, nu putem spune ca va fi cel mai tare din 2021. Exynos anunta deja mai multe procesoare care vor fi mult mai puternice fata de 2020, MediaTEK a crescut mult anul acesta.

Am putea nota aici si modelul Kirin 9000 5G deja lansat si prezent pe Mate 40 PRO, insa nu stim cum va evolua povestea Huawei si daca vor mai putea produce sau dezvolta in continuare procesoare.

Telefonul apare cu 8GB RAM si Android 11, dar asta nu inseamna ca nu va avea si o varianta cu 12GB RAM, chiar daca cei de la OnePlus nu prea exagereaza cu memoria RAM. In prezent, telefoanele au ajuns pana la 16GB RAM, vedem anul viitor daca se poate mai mult pe un smartphone cu Android.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.