Connect with us

Pixel Fold, poate cel mai asteptat telefon pliabil al acestui an, chiar daca nu va fi singurul. In schimb, este primul de la Google si asta ne starneste curiozitatea, vrem sa vedem daca el va fi telefonul pliabil care va reusi sa schimbe regulile jocului.

Lansarea este programata pentru data de 10 mai 2023 si cine doreste sa-l cumpere va trebui sa mai astepte aproximativ o luna. Vanzarile vor incepe din luna iunie, telefonul acesta pliabil urmand sa coste 1799 USD, dar in versiunea sa de baza. asta inseamna ca varianta de top ar putea sparge bariera celor 2000 USD!

Peste 600.000 de vizualizari a strans acest scurt clip video, unul in care-l vedem pe Pixel Fold la treaba. Materialul video este cat se poate de real, chiar acesta este telefonul. Din pacate, observ ca nu prea s-a rezolvat problema dungii inestetice, cea care apare pe mijlocul ecranului si care este vizibila si in acest caz.

google pixel fold video

Pixel Fold va avea un display principal de 7,6 inci si un ecran secundar de 5,8 inci,  ambele panouri OLED-uri cu o rata de refresh de 120 Hz. Se zvoneste ca Pixel Fold va  fi echipat cu procesorul Tensor G2. Marginile ecranului sunt destul de generoase, este insa posibil ca acesta sa fie un protitop si versiune finala sa ofere muchii mai inguste.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!