Connect with us

Stiri despre telefoane

Alldro 3 Speed Quad-Tableta Allview Quad-Core

Published

on

Romanii de la Allview continua sa surprinda din nou in mod placut printr-o tableta cu un ecran identic cu cel de pe Apple iPad 4, fiind deja a trei-a lansare de la inceputul anului,reusind astfel sa-si atraga noi clienti prin gama larga de dispozitive Android pe care o au in oferta.Fata de cei doi competitori locali,Allview da dovada ca isi respecta clientii si prin numeroasele upgrade-uri de soft pe care le pun la dispozitie clientilor existenti,aproape toate tabletele si telefoanele lor avand deja noul Android Jelly Bean.

Brasovenii anunta lansarea unei tablete cu un ecran ce are o rezolutie impresionanta de 2048×1536,rezolutie maxima disponibila in momentul de fata pentru o tableta!

Ecranul va fi un IPS(in plane switch)de 9,7 inch si va rula sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

Advertisement

Multumita procesorului quad-core si a rezolutiei de 2048×1536 pixeli posesorul unei tablete Allview se va bucura de o claritate mult mai buna a jocurilor,filmelor si a imaginilor.

Daca cei de la Allview vor lansa tableta la un pret bun cu siguranta ca aceasta va deveni un must have!

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des