Acasă NOUTATI Alldro 3 Speed Quad-Tableta Allview Quad-Core

Alldro 3 Speed Quad-Tableta Allview Quad-Core

0
nofollow

Romanii de la Allview continua sa surprinda din nou in mod placut printr-o tableta cu un ecran identic cu cel de pe Apple iPad 4, fiind deja a trei-a lansare de la inceputul anului,reusind astfel sa-si atraga noi clienti prin gama larga de dispozitive Android pe care o au in oferta.Fata de cei doi competitori locali,Allview da dovada ca isi respecta clientii si prin numeroasele upgrade-uri de soft pe care le pun la dispozitie clientilor existenti,aproape toate tabletele si telefoanele lor avand deja noul Android Jelly Bean.

 

Brasovenii anunta lansarea unei tablete cu un ecran ce are o rezolutie impresionanta de 2048×1536,rezolutie maxima disponibila in momentul de fata pentru o tableta!

 

Ecranul va fi un IPS(in plane switch)de 9,7 inch si va rula sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

 

Multumita procesorului quad-core si a rezolutiei de 2048×1536 pixeli posesorul unei tablete Allview se va bucura de o claritate mult mai buna a jocurilor,filmelor si a imaginilor.

Daca cei de la Allview vor lansa tableta la un pret bun cu siguranta ca aceasta va deveni un must have!

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here