Acasă Stiri despre telefoane Flanco inventeaza un Black Friday de aproape 40 de zile, incepe astazi!

Flanco inventeaza un Black Friday de aproape 40 de zile, incepe astazi!

2

Flanco vrea sa fie primul magazin care organizeaza evenimentul Black Friday 2020 si incepand de astazi, ei lanseaza campania care se va desfasura pe parcursul a aproape 40 de zile!

Mai exact, incepand din data de 23.10.2020 si pana in data de 30.11.2020! Din start, se uita de conceptul care sta la baza unui Black Friday. Evenimentul ar trebui organizat o singura zi pe an si in ultima vineri a lunii noiembrie. Cel mai mare magazin din Romania, eMag, a anuntat o singura zi, 13 noiembrie 2020.

Este de asteptat ca majoritatea magazinelor online din Romania sa adopte o strategie asemanatoare, cat mai multe zile de reduceri. Nu stim nici daca putem folosi cuvantul reducere, fiecare trage concluzia dupa ce intra si consulta ofertele.

Pentru a vedea ce anume a pregatit anul acesta flanco.ro, puteti inta aici. Iata si comunicatul lor.

“Anul acesta a schimbat mult comportamentul de cumpărare al consumatorilor și ne-a încurajat să venim cu idei și servicii noi, mai ales pe partea de logistică și livrare, în așa fel încât să ne asigurăm că produsele cumpărate ajung la clienți repede și în condiții de siguranță.

Din martie până acum, și partenerii noștri de livrare au avut timp să-și redimensioneze echipele și să-și ajusteze soluțiile tehnice și logistice.

Dar pentru că Black Friday se adaugă peste un business de livrare și așa foarte intens, și pentru că situația din țară se schimbă de la o săptămână la alta, am decis ca anul acesta să avem mai mult de o lună de Black Friday – pentru a da timp clienților să își achiziționeze orice produs, fără a fi nevoie să se grăbească în magazine sau pe site și fără a pune presiune pe livratori, într-o singură zi de reduceri.”

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.