Allview A6 Duo un nou telefon accesibil cu procesor dual core – Cei de la Allview au lansat un nou telefon accesibil, dar de data aceasta au ales ca solutie folosirea unui procesor cu numai doua nuclee motiv pentru care tind sa cred ca acest telefon nu se adreseaza celor ce cauta ceva performant. Pentru acestia, cei de la Allview au mai multe oferte pe piata.

In schimb, noul Allview A6 Duo cred ca va fi potrivit pentru cei ce doresc un telefon secundar sau celor aflati la primul contact cu un astfel de gadget. Procesorul folosit in acest caz este un MediaTEK de tip CortexA7 ce ruleaza la frecvente de pana la 1GHz, un dual core asa cum spuneam, dar beneficiaza totusi de 1 GB RAM si 8 GB spatiu de stocare intern ce poate fi extins printr-un SD card.

gxf Allview A6 Duo un nou telefon accesibil cu procesor dual core

Ecranul are o diagonala destul de mica, 4.5″ la o rezolutie de 480×854 pixeli de tip IPS LCD, acumulator cu o capacitate de 1700 mAh de tip Li-PO, conectivitate DualSIM 3G UMTS 900/2100MHz cu ambele cartele de tip micro SIM, HD voice, camera de 5MP cu autofocus capabila de inregistrare video HD si camera secundara de 0.3MP.

Intalnim si WIFI 802.11 b/g/n/ WiFi Direct, functie HotSPOT, Bluetooth 4.0, radio FM, placa grafica de tip Mali 400 si sistem de operare Android 5.1 Lollipop. Pretul telefonului Allview A6 Duo este de 399 lei, pret valabil pe site-ul importatorului.

Allview A6 Duo un nou telefon accesibil cu procesor dual core

2 COMMENTS

  1. Atentie, este un telefon cu grave probleme. Difuzoarele sunt execrabile, nu poti sa-ti intelegi interlocutorul si nu auzi telefonul cand suna, Sunt mult mai slabe decat la un Evolio Onyx, sau e-boda V40. Nu va recomand acest telefon. Al meu, dupa 6 ore, a prezentat o pata neagra pe mijlocul ecranului…Acum este “spre garantie” care la Allview practic nu exista…
    O alta problema este Lolipop-ul, o mare porcarie Google…

  2. Inafara faptului ca c6 duo este single sim are aceleasi specificati cu a6 duo!
    Nu recomand acest terminal,l-am primit cadou dar nu l-as cumpara indiferent de pret!
    Cea mai mare problema o reprezinta sistemul de operare care nu poate rula optim cu un astfel de procesor! Cred ca un android kitkat ar fi facut telefonul utilizabil! Probleme sunt si cu bateria care scade rapid chiar si la cele mai mici operati,oricum o baterie de 1700mAh nu poate face fata la un asemenea ecran.Si se mai si incalzeste in zona camerei si a sim-ului destul de tare! In concluzie telefonul a fost prost conceput !

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree